Crypto Coin Al - Sat Yapanlar İçin Faydalı Kaynak
-
Selam müridler,
Twitter - telegram hesabı üzerinden teknik analiz / haber ve gelişmeleri takip ederek tavsiyelerde bulunuyoruz.
Teknik analizde al / sat fırsatları veren, haberi olan, beklenti içerisindeki coinleri, ico incelemelerini buradan takip edebilirsiniz.
Aynı zamanda, söylememe gerek yok sanırım beni bilen biliyor ancak yine de belirtmekte fayda var: düşük hacimli coinlere bulaşmıyoruz. Beraber büyümekten, kazanmaktan başka bir amaç taşımıyoruz.
https://twitter.com/thecryptounity
Telegram: https://t.me/thecryptounity
Bol kazançlar.
bilenyok tarafından 31/Mar/18 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Seviyorum seni 😘 hemen takip edip kanala geliyim :)
-
Eyvallah dostum, ben de :))
-
teşekkürler, biraz konu dışı olacak ama bu ripple uzun vadede düşünceleriniz nedir, muridler :)
-
x telos00 bunu yazdı
teşekkürler, biraz konu dışı olacak ama bu ripple uzun vadede düşünceleriniz nedir, muridler :)
Hocam ripple’in harmonik hareket dongusu biraz sikintili. 42 cent ath’den sonra yaptigi hareketleri tekrarladigi surecte su an. Spekulatif bir coin olmasi bu donguyu bozmasina ve yine yukselise gecmesine sebep olabilir ancak anormal bir haber durum olmamasi halinde ufsk eriyislerle devam edecektir.
Grafikte haftalik bakarsaniz hareketini net gorebilirsiniz.
-
telegramdan yazamıyoruz sanırım, kanal şeklinde?
-
Katıldım ama şuan bende yazamıyorum evet.
-
Kanal sadece duyuruları paylaşmak için sanırım. Bi de bunun yanında sohbet grubu olursa güzel olur.
- Btc yine yönü aşağı çevirdi, umarım fazla düşmez.
-
Katıldım, bilenyok'a güvenirim, tavsiye ederim.
-
x kerot bunu yazdı
Kanal sadece duyuruları paylaşmak için sanırım. Bi de bunun yanında sohbet grubu olursa güzel olur.
Hocam katılıyorum tahribat sohbet grubuda kurulsa güzel olur bugünkü gibi düşüşlerde benimgibi acemi traderlar biraz terste kalıyor yardımcı olabilir.
Bu iki paylaşım plartfom bilenyok kurmuş sohbet telegram grubunuda o kursa daha uygun düşer sanırım. -
x kerot bunu yazdı
x carizart bunu yazdıx kerot bunu yazdıKanal sadece duyuruları paylaşmak için sanırım. Bi de bunun yanında sohbet grubu olursa güzel olur.
Hocam katılıyorum tahribat sohbet grubuda kurulsa güzel olur bugünkü gibi düşüşlerde benimgibi acemi traderlar biraz terste kalıyor yardımcı olabilir.
Bu iki paylaşım plartfom bilenyok kurmuş sohbet telegram grubunuda o kursa daha uygun düşer sanırım.Selam dostlar,
Genel sohbet düşünmüyoruz malesef. Tüm konsantremizi araştırma, teknik analiz ve bunların grupta paylaşımı üzerinde yoğunlaştırmak daha verimli oluyor.
Teşekkür ederim hocam.