CSI Dizisinin İlki Hangisi
-
Arkadaşlar bu dizi ilgimi çekdi ama california miami felan diye gidiyo hangisi ilkidir sıralayında ona göre indireyim
-
CSI: Las Vegas
yıl: 2000
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tavsiye ediyonmu nasıl dizi güzelmi aksiyon varmı çatışma varmı :D
-
Explosive bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------tavsiye ediyonmu nasıl dizi güzelmi aksiyon varmı çatışma varmı :D
-----------------------------CSI'da çok çatışma olmaz.genelde suçları nasıl çözdüklerine falan dikkat çekmeye çalışan bir dizi.
-
Benim de bildiğim CSI las vegas trt de veriyordu eskiden ve her bölümünü izlerdim bi tane gözlüklü eleman vardi fena degildi yani sariyordu izlerken
bu şimdiki cnbce de ki new yorka falan 10 basar .
-
Explosive bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------aksiyon dizisi değil bu. tavsiye ederim. las vegas diğer serilere on basar yüz basar bin basar.
-
TRT de izlediğimiz CSI las vegas ın güzelliği uzmanca yapılmış Türkçe dublajından kaynaklanıyor. TRT de Türkçe izleyince biz ayrı güzel o dizi. cnbce deki şimdi altyazıyı okumaktan diziyi izleyemiyorum. Çünkü CSI da beyin fırtınası çok yapılıyor karakterler arasında ve buda hızlı konuşmalarına ve 2 cümleyi bir çırpıda söylemelerine neden oluyor.