Ctrl+F Komutu İçin Gelişmiş Özelliklere Sahip Tarayıcı Eklentisi Arıyorum?
-
Durum şöyle ki ;
Tek seferde 34 sekme açıyorum.
Açtığım 34 sekmenin hepsinde metin editörü mevcut.
Bu editörün içerisinde hatalar söz konusu oluyor.
Bunlar "strong>" " / P> " " < " > " / " >"Gibi tırnak içerisinde yer alan ve genelde, /, >, < bu karakterlerden oluşan hatalar.
Ctrl+F komutuyla bu iş çok zor, inanılmaz zaman harcamakta, tahmini bir 34 sekmeyi bitirmek 1 saati buluyor.
-------------------------------------------------------------Bunun yerine, chrome, mozilla, opera fark etmez bir eklenti olsa
EricNorthman tarafından 20/Mar/23 22:39 tarihinde düzenlenmiştir
/, >, < şu karakterler girili olsa ve BUL + Değiştir komutu uygulayıp bunları oradan yok etsem diye düşündüm.
Not ; Karakterler eklentiye girilecek, tek tuşla ayrı ayrı bunları toplu bir şekil de bulacak. Tek tuşla toplu delete yapıcak değiştir yapıcak.
Editör'ün kendi bul özelliği mevcut, lakin her bir karakteri bul ve sil demek daha zor.
Ama böyle bir eklenti var mı bilmiyorum araştırdım ya doğru araştıramadım, yada yok.
Varsa öneriniz çok iyi olur. -
regex ile arama yapsan? her tarayıcının regex eklentisi var sanıyorum
-
Vimium kur geç :)
-
Chrome için denedim de sanırım derdime çağre olmuyor.
5 temel karakter var diyelim kısaca, 5 temel karakteri tek tuşla bulup tek tuşla hepsini değiştir demesi gerekiyor.
Normalde ise, önce bunu / aratıyorum editörün tarama kısmından tümünü değiştir diyorum.
Sonra < bunu aratıyorum tümünü değiştir diyorum.
Sonra > bunu aratıyorum tümünü değiştir diyorum.
Sonra / bunu aratıyorum tümünü değiştir diyorum
Diye diye gidiyor.
Hem karışık bir mesele hemde nasıl çözücem bulamadım valla -
Oneymiş ki bir bakayım hemen
-
Ufak bir chrome eklentisi yada tempermonkey eklentisi yaz hocam. En kolay bu olur sanki.
Textarea'nın içindeki yazıda aratsın, değştirsin. js ile yapılır bu dediklerin.
--
tampermonkey scripti yazsan, her sekmeye gidip sağ tık, click yaparak çözersin
sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik, sekmeyi değiştir, sağ tık, clik. 34 tane yaptın bile..