Cursor AI Kullanan?
-
Cursor AI premium kullanan var mıdır?
Token hemen doluyor vs yazmışlar. Premiumda dolar mı hemen?
Copilottan daha iyi geldi Cursor denememde. Trial bitti büyük kolaylıkmış dedim.
Eger token dolma süresi falan yoksa almak istiyorum. Ama kullananların yorumunu merak ediyorum.
-
MagaraAdami bunu yazdı
Cursor AI premium kullanan var mıdır?
Token hemen doluyor vs yazmışlar. Premiumda dolar mı hemen?
Copilottan daha iyi geldi Cursor denememde. Trial bitti büyük kolaylıkmış dedim.
Eger token dolma süresi falan yoksa almak istiyorum. Ama kullananların yorumunu merak ediyorum.
Premium almadım hocam, ancak ücretsiz sürüm için sürekli yeni hesap açıyorum. Yeni bir e-posta adresi oluşturmanıza gerek yok, mevcut Gmail hesabınızı farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Gmail’in özelliği sayesinde, adresinize nokta ekleyerek ya da farklı varyasyonlarla yeni hesaplar oluşturabilirsiniz. Tüm doğrulama mailleri yine ana e-posta adresinize gelir.
Bu işlemi kolaylaştırmak için şu siteye girip Gmail adresinizi yazabilirsiniz. Site, adresinizi farklı şekillerde kullanmanız için gerekli varyasyonları üretiyor:
https://mailmeteor.com/tools/gmail-generator?email=tahribat%40gmail.comKota doldukça bu yöntemi kullanarak yeni kayıtlar oluşturabilirsiniz. Tüm doğrulama e-postaları ana hesabınıza gelecektir. Gmail bu konuda gerçekten harika bir sistem sunuyor.