D-Smart Uydu Alıcısı Bozuldu Elektronikçiler Lütfen İçeri
-
Arkadaşlar, d smartın uydu alıcısı bozuldu götürdüm yaptırmaya adam anakartı yanmış dedi masraf 180 Tl dedi ee haliyle oha dedim hemen aklıma tbt geldi elektronikçi olarak çok sağlam adamların olduğunu biliyorum, hocalar 180 Tl den az masraf çıkar ve ben o alıcıyı yaparım diyen varsa aranızda lütfen pm falan atsın D smarta alıştık anasını satim o olmazsa tv bomboş geliyor!..
-
satayım sana istersen 200tl ye kutu var boş duruyor :)
-
bi gonderebilirsin istersen bakarım
-
lazz bunu yazdı:
-----------------------------bi gonderebilirsin istersen bakarım
-----------------------------kesin yapabilirmisn hocam sorun belli anakart yanmış kesin yaparım diyorsan ve fiyattada uygun bişe dersen göndereyim
-
anakart yanmış diyorsa adam sallamıştır.Kesin güç katında bir problemi vardır.Anakartı yansa uğraşmaz kimse
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------anakart yanmış diyorsa adam sallamıştır.Kesin güç katında bir problemi vardır.Anakartı yansa uğraşmaz kimse
-----------------------------makineyi istanbula gönderdiler anakart yandı demişler hocam buradaki bayiye
-
hocam bana kalsa git başka uydu al derim ama olmuyo işte bi diskoveri için alınır bu meret..servisi normalden pahalıdır hocam yaptıramazsan mecbur kabullencen..
-
amk d-smartın kutusu 200 tl 0 hemde.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------amk d-smartın kutusu 200 tl 0 hemde.
-----------------------------tamam 150ye bırakayım yahu :D
-
kafanız mı güzel ya anakart yanmış diyo adam siz tamirden bahsediyorsunuz :) belli ki yeni anakart takacaklar o yüzden pahalı ama servis işte sallamasyon da olabilir
-
bizim de geçtiğimiz hafta arçelik marka d smart uydu alıcımız bozuldu, fişi taktığımızda güç geliyor fakat açılmıyordu. bir arçelik servisine götürdük güç ile ilgili birşeyi yanmış dediler. 20 tl ye yaptırdık kullanıyoruz.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:42'da 26kk025 tarafından düzenlendi.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:43'da 26kk025 tarafından düzenlendi.