Dayıma Derste Kullanması İçin Netbook Önerileriniz?
-
arkadaşlar dayıma derste projeksiyon kulnacak powerpointte sunu hazırlayacak kadarlık netbook lazım 300-500 tl arası hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
-
lenovo
-
o fiyata yakın yoğun olarak netbook bulur, ancak netbook almayıp üzerine biraz daha para koyup notebook olmasını öneririm.
-
TeRRoR bunu yazdı
o fiyata yakın yoğun olarak netbook bulur, ancak netbook almayıp üzerine biraz daha para koyup notebook olmasını öneririm.
çoğunlukla projeksiyon için kullanacaksa netbook daha iyi hocam bence zaten bi o konuda iyi taşıma açısınından.
asus diyorum. benimde dayımın kızı aldı 600e
-
Hocam marka olarak ASUS önerebilirim. Yalnızca sunum amacı ile kullanacaksanız ücretini makul bulduğunuz herhangi birini dahi alabilirsiniz :) Sunum için VGA girişine ihtiyacınız var ki bütün notebook/netbook bilgisayarlarda bulunan bir çıkıştır. Yine de siz sorun :)
Yok ille de model istiyorsanız aşağıdaki linki buldum. Fiyatı verdiğiniz aralığın biraz üzerinde ama fena değil.
Ben netbook kullanmadım, dolayısıyla standartları hakkında fazla bilgim yok. Alacağınız ürünün çıkışlarını/girişlerini araştırın :)
edit: Kullananlardan fikirlerini değerlendirirseniz daha sağlıklı olur. [HeYeT hocamın önerdiği modele de bak derim :)]
RaNGeR tarafından 27/Eki/12 18:27 tarihinde düzenlenmiştir