folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dayıma Derste Kullanması İçin Netbook Önerileriniz?

Dayıma Derste Kullanması İçin Netbook Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

arkadaşlar dayıma derste projeksiyon kulnacak powerpointte sunu hazırlayacak kadarlık netbook lazım 300-500 tl arası hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    safkan
    safkan's avatar
    Erkek

lenovo

yaradana isyan olan yerde yaradılmışa itaat yoktur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

o fiyata yakın yoğun olarak netbook bulur, ancak netbook almayıp üzerine biraz daha para koyup notebook olmasını öneririm.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

o fiyata yakın yoğun olarak netbook bulur, ancak netbook almayıp üzerine biraz daha para koyup notebook olmasını öneririm.

çoğunlukla projeksiyon için kullanacaksa netbook daha iyi hocam bence zaten bi o konuda iyi taşıma açısınından.

asus diyorum. benimde dayımın kızı aldı 600e

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam marka olarak ASUS önerebilirim. Yalnızca sunum amacı ile kullanacaksanız ücretini makul bulduğunuz herhangi birini dahi alabilirsiniz :) Sunum için VGA girişine ihtiyacınız var ki bütün notebook/netbook bilgisayarlarda bulunan bir çıkıştır. Yine de siz sorun :)

Yok ille de model istiyorsanız aşağıdaki linki buldum. Fiyatı verdiğiniz aralığın biraz üzerinde ama fena değil.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-1025c-blk031s-intel-atom-n2800-186ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd300822&categoryId=108495

Ben netbook kullanmadım, dolayısıyla standartları hakkında fazla bilgim yok. Alacağınız ürünün çıkışlarını/girişlerini araştırın :)

edit: Kullananlardan fikirlerini değerlendirirseniz daha sağlıklı olur. [HeYeT hocamın önerdiği modele de bak derim :)]

RaNGeR tarafından 27/Eki/12 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 5