Delikanli Bilgisayarcinin El Kitabi..
-
Belki okumamis olanlariniz vardir..
Delikanli Bilgisayarcinin El Kitabindan alintilar:
1) Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı shift+del kombinasyonu
ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz.
2) Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur!
3) Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez.
4) Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP"de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür.
5) Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz.
6) Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz. İhtiyacı olmaz.
7) Delikanlı Bilgisayarcı, Windows"taki Pinball oyununu uninstall eder.Oyun bile olsa toplarla işi olmaz..
8) Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz.
9) Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz,bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır.
10) Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygılıdır: Örneğin: "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "bir sana hasretim,birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows"un ustasıyım Linux"un hastasıyım" vb...
11) Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar.
12) Delikanlı Bilgisayarcı Memik Yanık gibi şahsiyetlerle muhatap olmaz.
13) Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz.
14) Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz,olsa olsa tavla oynar..
Selam ve Esenlikle.. -
BURDA SANKİ BENİ ANLATMIŞIN İSLAMİC... -
Bi zamanlar pireler kral iken
Tahribat.com `da Keyik bölümü yokken
ben deginmistim ahanda bu konuya :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=2788 -
yawww cogunda haklisin cokk komik ama su asagidaaki dikkatimi cekti...
12) Delikanlı Bilgisayarcı Memik Yanık gibi şahsiyetlerle muhatap olmaz.
memik yanık'ın kitaplarında bi sorunmu var....
-
eheh dewamını bilen warsa yazsın yaw bu alıntıymış
-
abü valla memik yanığın kitaplarında sorun var bende win3.1 de anlattığı vb kitabı var adam devamlı kendi adını print diyo ya aynen şöle
yeni bi forum açıyoruz şimdi form 1 e şunu yazıyoruz
sub form_load
show
print memik yanık
current x=1440
current y=1200
fontsize=12
yada
form açıyoruz code bölümüne
sub form_load
giris&=inputbox("Lütfen Adınızı Giriniz")
print giris&
programı çalıştırıyo abü direk memik yanık her sayfada memik yanık öğrenecem ama adamın adını göre göre bıkkınlık geldi bide son söz düşmüş bu kçtap her kitaptan farklıdır ne bilem herkesin öğrenmesi için basitçe yazılmış harika bi kitaptır hakkı öcal daha iyi falla
-
Evet paso kendi reklamını yapıyo adam. Bi de her kitabının ilk yüz sayfasını programın kurulumu işgal ediyo. yok ileri tuşuna bas yok seriali gir. son de. başlat programlardan gir çalıştır falan feşman. kitabın yarısını yırt at. geri kalan az bi bölümde de nası ekrana memik yanık yazılır onu öğreniyosun.
-
huhahaha:)))çok komik yaaa:))))bazılarına hele yarıldım:)))
-
güsel
Toplam Hit: 2936 Toplam Mesaj: 9