Delphi Yi Yükledim Pascal I Açamıyorum
-
ya arkadaşlar ben delphi yi yüklemeden önce pascal a .pas uzantılı dosyayı yapıştırıp kodları pascal da açıyordum şimdi delphi yi yükledik .pas uzantılı dosyayı açınca delphi de açıyo pascal ı hiç açamıyom neden????
-
Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar
bladekoray ben senı anlamıyorum kardeş yahu delphi bu konuyla ne alakası var 2-3 defadır konularını başka bolumlerde açıyorsun yani dikkatımı çekti kardeş lütfen konuyu
Delphi/Pascal bölümüne taşı kardeş...
-
ya bende anlamıyom bu işi ya nasıl taşıyacam a.q ben yazacaklarımı yazıyom gönder e basıyom ayrıyetten başka birşey mi yapmam gerek ne bu ya bende sıkıldım bu işten geçende 3 tane konu açtım ayrı ayrı 3ünüde bilgisayar/donanım a attı
-
Hoca ilk msjına gel,orda düzenle diye bir kısım mevcut,ona bas.Sonra orda bir kaç seçenek çıkacak.Onların en üstteki
"Bölüm : " diye birşey.Altında combox var,ordan istediğin yere taşıyabilirsin.Bu konuyu Programlamanın altındaki Delphi / Pascal kısmına taşı :) -
ulen biriniz çıkıpta bunu sölemedi a.q
-
öyle bi mecburiyetmi var bilader
-
hayır önceki konuları açtığımda herkese dedim nasıl oluyor die hiç kimse cevap yazmadı ondan dedim
-
Koray .pas uzantılı dosyaya sağ tıkla birlikte aç de.Sonra pascal nerdeyse gözat tan bul.Sonra ''bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan'' bi tick at.Tamam de. .pas uzantılı dosyayı tekrar aç.Olmazsa benm msn sende war zaten yardımcı olurm.
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 8