folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi Yi Yükledim Pascal I Açamıyorum

Delphi Yi Yükledim Pascal I Açamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar ben delphi yi yüklemeden önce pascal a .pas uzantılı dosyayı yapıştırıp kodları pascal da açıyordum şimdi delphi yi yükledik .pas uzantılı dosyayı açınca delphi de açıyo pascal ı hiç açamıyom neden????
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar

bladekoray ben senı anlamıyorum kardeş yahu delphi bu konuyla ne alakası var 2-3 defadır konularını başka bolumlerde açıyorsun yani dikkatımı çekti kardeş lütfen konuyu
    Delphi/Pascal bölümüne taşı kardeş...

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya bende anlamıyom bu işi ya nasıl taşıyacam a.q ben yazacaklarımı yazıyom gönder e basıyom ayrıyetten başka birşey mi yapmam gerek ne bu ya bende sıkıldım bu işten geçende 3 tane konu açtım ayrı ayrı 3ünüde bilgisayar/donanım a attı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca ilk msjına gel,orda düzenle diye bir kısım mevcut,ona bas.Sonra orda bir kaç seçenek çıkacak.Onların en üstteki
    "Bölüm : " diye birşey.Altında combox var,ordan istediğin yere taşıyabilirsin.Bu konuyu Programlamanın altındaki Delphi / Pascal kısmına taşı :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ulen biriniz çıkıpta bunu sölemedi a.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    öyle bi mecburiyetmi var bilader

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    hayır önceki konuları açtığımda herkese dedim nasıl oluyor die hiç kimse cevap yazmadı ondan dedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Koray .pas uzantılı dosyaya sağ tıkla birlikte aç de.Sonra pascal nerdeyse gözat tan bul.Sonra ''bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan'' bi tick at.Tamam de. .pas uzantılı dosyayı tekrar aç.Olmazsa benm msn sende war zaten yardımcı olurm.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 8