folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder DEMO GELDİ - Ayda 1506 TL'ye Ticaret Sitesi - 48 Saatte Kurulum Sözü

DEMO GELDİ - Ayda 1506 TL'ye Ticaret Sitesi - 48 Saatte Kurulum Sözü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Selamlar,

TBT'den gelecekler için satış ekibimden Seda ve Efe'yi yönlendirdim. BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. Kurulum için sizi yönlendirecekler. 10 Şubata kadar her gün 09:00 - 22:00 arasında size anlık destek de verecekler. 10 Şubattan sonra bu süre hafta içi 09:00 - 18:00 aralığında olacak. Eğer gecikme yaşanırsa birkaç kişiyi daha buraya takviye edeceğim. 

ÖNEMLİ NOKTALAR:

1- Üründe istenen her türlü değişikliği yapabiliriz. Özel bir yazılım talebiniz varsa satış ekibine yazabilirsiniz talebe göre bizzat ben dönüş yapacağım size.

2- Eğer bir şeyler satma düşünceniz var ama şirket kurma, sanal pos açma, ibana yasal ödeme alma, istisna belgesi alma yöntemlerini bilmiyorsanız danışmanlık almak istediğinizi BURADAN YAZABİLİRSİNİZ. Sizi yönlendirecekler. 

3- 48 Saatte kurma sözü veriyoruz. Kimse günlerce site ne zaman bitecek diye sürünmeyecek. Kuramazsak ücret iadesi yapacağız. 

NEDEN KULLANALIM Kİ?

1- Pazaryerlerinde satış yapıyorum çok fazla komisyon ödüyorum. Kendi sitemde komisyonsuz satış yapmak istiyorum.

2- IKAS Ideasoft gibi platformlara bir sürü para ve komisyon ödüyorum ve bundan kurtulmak istiyorum. 

3- Pazaryerlerinde satış yapıyorum ama kurumsal bir web sitem yok.

4- Bir web sitem var ama kendi sitedemde satış yapamıyorum.

5- Elimde insanlara satabileceğim video, excel, pdf, dokuman veya kendi yazılımım var. Bunları kurumsal bir görüntü ile satmak istiyorum.

5- Herkes e-ticaret sistemi kuruyorum diyor ama kimseye güvenemiyorum beni kazıklamayacak birini bulamıyorum diyorsanız buyrun burdayım.

ÖZELLİKLER:

1- IBAN ile ödeme alma. (Kullanıcı ibana gönderir siz onaylarsınız ürünü indirebilir kargo çıkarırsınız vs.)

2- İndirim kodu tanımlayabilirsiniz. Buradaki ürünü sepete ekleyip TAHRIBAT2025 kodu ile %25 uygulandığını görebilirsiniz.

3- PayTR ile anlaşmanız varsa sanal posunuzu entegre edebiliriz. (Iyzico ise geliştrmesi devam ediyor)

4- Ben sitede satış yapmacağım sadece pazaryerlerine link vereceğim derseniz:

Ürün-1: Direkt Hepsibura'yı açar.

Ürün-2: Birden fazla pazaryerinden hangisi seçmek istediğini sorar. 

5- Dijital bir ürününüz var bunu indirebilir ürün olarak siteye koyabilirsiniz.

6- Belki hit çekmek için ücretsiz bir şeyler de satabilirsiniz. 

7- Blog / Hakkımızda / Yazılar gibi standart sayfalar mevcuttur.

SIK SORULAN SORULAR:

S: Demo tema ve içeriği pek beğenmedim.

C: Bence kötü değil. Herhangi bir şeyi talep doğrultusunda değiştirebiliriz. 

S: Excel ile ürün girişi var mı.

C: Şuan yok ama talep olursa 2-3 günde entegre ederiz. 

S: Satın aldım süreç nasıl İlerleyecek.

C: Seda / Efe size bir dosya iletecek o dosyaya sitenizde görmek istediğiniz bilgileri ve ürünleri gireceksiniz gerisi tamamen bizde olacak. 

S: Siteyi aldık kurduk devamı nasıl olacak?

C: Teknik ekip ilk 1 ay size ücretsiz destek verecek. Diğer aylar için ayda 2 soru sorun ücretsiz olacak şekile devam ediyor olacağız. 

S: Demo nerede?

C: Burada

S: İade şartları.

C: 48 Saatte kurulum sözü veriyoruz. 48 saat içinde kuramazsak tamamını iade etme sözü veriyoruz. Her şey bittikten sonra iade mümkün olmayacaktır. Yoğunluk durumuna göre tek taraflı iade de yapabiliriz.

FİYATLAR (KDV Dahil ve 12 Taksit İmkanı-İlk 20 Kişi İçin Geçerli):

Sanal Posum Yok Ibana Ödeme Alacağım:

1- Domainim var başka hiç bir şeyim yok: (Ayda 1506 TL) - Tek Çekim: 13.999 TL 

2- Domain ve hostingim yok:  (Ayda 1721 TL) -Tek Çekim: 15.999 TL

Sanal Posum Var:

1- Domainim var başka hiç bir şeyim yok: (Ayda 1614 TL) -Tek Çekim:  14.999 TL

2- Domain ve hostingim yok:  (Ayda 1819 TL) -Tek Çekim:  16.999 TL

Sadece şirket kurulumu ve internetten satışla ilgili danışmanlık almak istiyorum:

45 DK: 3.999 TL

TBT'den gelecekler için satış ekibimden Seda ve Efe'yi yönlendirdim. BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. Kurulum için sizi yönlendirecekler. Cep numaranızı Seda yada Efe ile özelden paylaşmanız yeterli.

Sorularınız için bu konuyu kullanabilirsiniz. Satış grubu satış ve sonrası için kullanılacak. 

zeybekustasi tarafından 03/Şub/25 22:58 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Medeni
    Medeni's avatar
    Erkek

Dostum hayırlı olsun şimdiden demo dediğin biz admin panelini bekliyorduk tema konusu tek temada kalma eleştiriler senin sistemi daha iyi edecek kargo firmaları ile bence iletişim kurarak müşterilerine indirim almaya bak kişileştirme seçenekleri de ekle adam dericidir ona göre boy cm gibi seçenekler de olmasa olmazı bir de yedekleme konusunda destek olucakmısınız ? Aslında çok şey varda seni yormak istemiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun grafik tasarımcı olarak buradan bir sürü şeyi eleştirebilirim lakin fiyatları görünce eleştiresim gelmiyor ve projenin gelişeceği de aşikar. hemen bi e-ticaret açasım geldi :D , umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.

profesyonel kahveci?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

yanılıyor olabilirim ama prestashop havası var sanki

ama dil göte parmak atılır.
Toplam Hit: 534 Toplam Mesaj: 4
e ticaret