Denizli Çal Da Bağ İşi İle İlgilenen Ya Da Tanıdığı Olan
-
Merhabalar, geçen yıl bi bağ aldım çal karası var içinde ben uzak olduğum için ilgilenemiyorum, boş da kalsın istemiyorum bu işlerle ilgilenen tanıdığı olan varsa irtibata geçebilir miyiz ?
-
Hocam benim memleket de Çal sayılır Ortaköylüyüm, hatta Ortaköy'de bağcılıkla uğraşan akrabalar var ama kendi bağlarına bile zar zor yetişiyorlar. Anca tüccar bulacan da senelik kaldırdığı üzümde kârına ortak olucan. O da uzaktan baya zor. Gidip köylüyle görüşmen lazım. Facebookta köylülerin grupları var oraya yazarsan tüccar numarası bulma şansın daha yüksek.
-
x herrero bunu yazdı
Hocam benim memleket de Çal sayılır Ortaköylüyüm, hatta Ortaköy'de bağcılıkla uğraşan akrabalar var ama kendi bağlarına bile zar zor yetişiyorlar. Anca tüccar bulacan da senelik kaldırdığı üzümde kârına ortak olucan. O da uzaktan baya zor. Gidip köylüyle görüşmen lazım. Facebookta köylülerin grupları var oraya yazarsan tüccar numarası bulma şansın daha yüksek.
kimsin, kimlerdensin hacı sen :)
-
x amele_2 bunu yazdıx herrero bunu yazdı
kimsin, kimlerdensin hacı sen :)
Hocam özelden yazıyorum sana :)