Denyo Launcher 4
-
Denyo 4 Çıkcakmı Çıkmıcakmı?
YOksa çıktıda YAyımlanmadımı?
SAğolun..
-
anasafada sağ üst köşeyi oku
-
ilginç insanlar
-
launcher degıl launch
-
Ozur dilerim Launch...
Fakat insanlar Dier sitelerde yayımlıyorlar anlamadım acaba fakemi...
Yonetimden bir açıklama gelirse sewinirim...
-
arkadaşım tahribat dışında bir sitede yayınlanıyorsa güvenliğin için indirmesen daha iyi olur....adamlar denyonunun içine trojan serveri koyar ne olur ne olmaz
-
Forumda yazıyo betasının linki full çıkmamıs anasayfada belirtildii gibi ;)
-
Abi hemen ilginç insanlar felan yazmışsınız.Ben bu foruma hiç konu açmadım açmamda.Ne yorum yapılacağından korkuyorum.Adam bilmiyorsa bilmiyor ne olmuş.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
-
Iqut bunu yazdı:
-----------------------------
Abi hemen ilginç insanlar felan yazmışsınız.Ben bu foruma hiç konu açmadım açmamda.Ne yorum yapılacağından korkuyorum.Adam bilmiyorsa bilmiyor ne olmuş.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
-----------------------------Hocam şimdi hemen ana sayfanın sağ tarafına bakıyoruz ne yazıyor?
HolyOne SoftWare
Denyo Launch IV
Gelmis geçmis en Güçlü ve profosyonel Web script saldiri ve DDOS aracinin son sürümü artik yayinda.Hemen menüden Tahribat.Com Programları bölümüne tıklıyoruz 3. sırada ortada ne yazıyor?
Beklenen Programın Yeni sürümü Nihayet çıktı! Biraz bilgi isteyen bir program olmasına rağmen kullanmasını bilirseniz Denyo ile Dağıtamayacağınız site yok.
Bir Foruma dakikalar icinde binlerce üye yaratip bunlardan mesaj cektirebilirsiniz, guestbooklari kullanilmaz hale getirebilir, Normalde bircok web scriptin yapmanıza izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz!
Bir Tahribat.com Başyapıtı
Hemen http://www.tahribat.com/denyolaunch.asp ye tıklıyoruz ne yazıyor?
DenyoLaunch IV + Yoğun istek üzerine Türkçe eklentisi
Definition ve Eklentileri indirmek için tıklayın
Nasıl Kullanıldığını Öğrenmek için tıklayın
Hah, şimdi bu kadar şeyi görmeyip hala foruma konu acıyorsa arkadaş, elemanların laf sölemeside haklarıdır...
-
En azından bak diye söyleyebilirlerdi ama neyse
-
bide 6 aydan eski konuları hortlatmak yasak bu iki yıl olmuş