folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Devops Engineer Hakkindaki Gorusleriniz

Devops Engineer Hakkindaki Gorusleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Selam millet.

2007 den beri profesyonler olarak IT olarak calisiyorum ve ayni zamanda freelancer olarak da PHP, C# elime ne gecerse yapmaya calisiyorum. 1,5 sene onc de 3 sene suren bir + kendi sirketim macerasi oldu fakat buundugumuz yer , zaman azligi ve gelen parayi olctugumuzde pek birseyu kalmiyordu.

Son bir aydir AI, Kriptolar v.s. fln ne yone yonelsem diye dusunuyordum.

Bugun bu forumdan tanistigim bir arkadasim DevOps Engineerlerin bayagi arandigini soyledi. Isin azda olsa hem dev hem ops tarafiyla alakali oldugum icin belkide bu yone yonelsem iyi olur diye bir dusunce geldi.

Aramizda DevOps olan arkadaslar var mi ? Tel no degisip fikir alisverisinde bulunmak isterim. Tabi buradan da yazabilirsiniz. Nerden baslayabilirim ve ne zamana kdr bir seviyeye gelirim, neler ogrenmeliyim, ne tur sertifikalar alabilirim gibi sorular var kafamda...

Sizde DevOps konusunda fikirlerinizi paylasir misiniz ? Neler yapilabilir ?

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

https://bestcloudfor.me/

Eğitimlerini takip edin hocam burası firmalara eleman yetiştiriyor 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar