Dosya Kayboldu Yardım
-
Arkadaşlar Folder Lock v6.4.2 bu programla dosyaları şifreledim sonra dosyalar kay boldu birdaha meydana çıkmıyor .Programın şifresini yazdığım halde boş görünüyor sanki bişey yokmuş gibi yardım edin lütfen.
-
http://www.4shared.com/file/63040690/86b2f054/kill_amvo_virus_usb_en.html
indir çalıştır geri gelecektir.
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.4shared.com/file/63040690/86b2f054/kill_amvo_virus_usb_en.html
indir çalıştır geri gelecektir.
-----------------------------bu işi pc nin kendi ayarlarından zaten yaptım olmadı işe yaramadı
-
programı çalıştırman çok zor olmayacak bir dene
-
tahref156 bunu yazdı:
programı çalıştırman çok zor olmayacak bir dene
-----------------------------olmadı çalıştırdım
-
Aynı sorun benim başıma geldi ..Porgramla şifreledim kayboldu diskin özerlliklerine baktığımda var gözüküyordu ama diske girdiğimde bir şey gözükmüyordu.Bürün programlarımı silmiştim ve bu Folder Lock programını yazanı ne kadar sövdüm bi bilsen :)
-
Maldonado bunu yazdı:
Aynı sorun benim başıma geldi ..Porgramla şifreledim kayboldu diskin özerlliklerine baktığımda var gözüküyordu ama diske girdiğimde bir şey gözükmüyordu.Bürün programlarımı silmiştim ve bu Folder Lock programını yazanı ne kadar sövdüm bi bilsen :)
-----------------------------bende şuan sövüyorum Recover My Files 4.6.6(884) böyle bir program var kaybolan dosyayı buluyor ama demo lisans numarası istiyor bulsam belkide hallolacak
-
nalinisyani bunu yazdı:
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------bende şuan sövüyorum Recover My Files 4.6.6(884) böyle bir program var kaybolan dosyayı buluyor ama demo lisans numarası istiyor bulsam belkide hallolacak
-----------------------------Umudunu kes bence hacı benim yıllık arşivim gitmişti :S
-
Maldonado bunu yazdı:
nalinisyani bunu yazdı:
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------Umudunu kes bence hacı benim yıllık arşivim gitmişti :S
-----------------------------yok hacı ben hallettim yukarıda belittiğim programın bir alt full versiyonunu buldum kaybolan dosyaları geri getirdi