Düşük Donanımlı Android Cihazlar İçin PUBG Mobile Lite Türkiye’De
-
2 GB ve altı rame sahip telefonlar için özel olarak tasarlanmış. 400 MB'a düşürmüşler oyunu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.iglite
Şu oyun firmalarda cidden öngörü yok. Mobilde oyunlar çok tutuluyor. Eski olupta zamanında çok tutulan oyunları mobile getirseler para basarlar. Call of Duty, Medal of Honor, Far Cry, Battlefield vs. Zamanında çok sağlam makine istiyordu bu oyunlar ama günümüz telefonlarında çok rahat çalışırlar.
mkyb tarafından 07/Ağu/19 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Grafikleri merak edenler için :
-
ben s7 edge de bile rahat oynayamiyorum cogu yerde fps dusuyor. telefon sifirladim ama duzelmedi. bir de bunu deniyeyim. akici olmadi mi zevki olmuyor ozellikle uzaktaki adamlara pek vir sey yapamiyorsun.
-
Liquid bunu yazdı
ben s7 edge de bile rahat oynayamiyorum cogu yerde fps dusuyor. telefon sifirladim ama duzelmedi. bir de bunu deniyeyim. akici olmadi mi zevki olmuyor ozellikle uzaktaki adamlara pek vir sey yapamiyorsun.
Alalı kaç yıl oldu hocam? Birde kılıf kullanıyor musun? Cihazda ısınma var mı?
-
mi9t ye kurdum yağ gibi akıyor oyun, oynaması rahat.
normal olanı sildim.
-
esinti bunu yazdı
normal olanı sildim.
Memnun musun hocam? Kamera mekanizması bana çabuk gidici gibi geldi. Bir şikayetin var mı? Mi 9 Se ile arasında kaldım.
-
mkyb bunu yazdıesinti bunu yazdı
normal olanı sildim.
Memnun musun hocam? Kamera mekanizması bana çabuk gidici gibi geldi. Bir şikayetin var mı? Mi 9 Se ile arasında kaldım.
Valla hocam ben memnunum.
Slow motion video çekimini sevdim
Kamera güzel
Kamera mekanizmasına alışmaya çalışıyorum :)