Dvd-Cd Rom Sorunu...
-
arkadaşlar mrb asus f3e t5250 laptop kullanıyorum işletim sistemi win 7
bugüne kadar hiç problem yoktu.bugün cd dvd sürücüs görünmüyor cdyi takıyorum okumuyo...aygıt yönetisinden baktım şu uyarı var.
Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)
lütfen yardımcı olun...
-
arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum yok mu yardımcı olacak...
-
aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır kendi yeniden bulup yükleyecektir kontrol et düzgün çalışacakmı
bilgisayarını CD'den boot yap bir XP CD'si koy ve bekle bakalım yükleme işlemine başlayabilecekmisin. windows üzerinde oluşan sorunlar nediyle sürücü çalışmıyor olabilir yani anlıyacağın Format ile düzelte bilirsin
ama şu Dediğimi kesin yap ordan anlarsın sürücüde mi sorun yoksa windows'dan mı kaynaklanıyor XP cdim yok felan diyeceksen laptop yanında geri yükleme CD si felan wardır onlar ile felan deneyebilirsin.
-
dizustu bilgisayar dvd sorunu,
arkadasin dedigi gibi eger dvd nin surucusunu bulursan yukleyip dene olmazsa format
-
aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır kendi yeniden bulup yükleyecektir kontrol et düzgün çalışacakmı
bilgisayarını CD'den boot yap bir XP CD'si koy ve bekle bakalım yükleme işlemine başlayabilecekmisin. windows üzerinde oluşan sorunlar nediyle sürücü çalışmıyor olabilir yani anlıyacağın Format ile düzelte bilirsin
ama şu Dediğimi kesin yap ordan anlarsın sürücüde mi sorun yoksa windows'dan mı kaynaklanıyor XP cdim yok felan diyeceksen laptop yanında geri yükleme CD si felan wardır onlar ile felan deneyebilirsin.
.........................
kaldırdım sorunları giderden baktım driver yok diyor ama aradım driver bulamıyorum şimdi...asus f3e t5250 laptop
ayrıca önerileriniz için teşekkür ederim galiba çözülecek gibi duruyor:)
underzero kardeş tşk.fikirlerin için:)
-
arkadaşlar hallettim çok sağolun.
windows 7 iso dosyasını power iso dan açtım setupını çalıştırdım.upgrade ettim sorun çözüldü ama çok uzun sürdü yaklaşık bi saat.format gibi bişi oldu ama hiç birşey kaybolmadı. belgeler programlar hepsi aynı durdu.