Dvd Player Monitörünü Bilgisayara Bağlama ?
-
Hayırlı geceler müridler,
Eski bir dvd playerin monitörünü söktüm ve bunu bilgisayara bağlamak istiyorum.
Fakat monitörün soketinin ne tür birşey olduğunu çözemedim vgamıdır diye, nette hiçbirşey bulamadım.
monitörün içini açtım içinde yazanlardan birşeye ulaşamadım.
içindeki kitin üzerinde yazanlar:
0010-BDB125J-0GB
QB.L.418-070-09A 0060-DPX3270A-49G
082500057790837 E150347 8 SWDS1
Bunlarda resimler:
Bu soket neyin nesidir müridler ? görüntü için olduğu kesinde hangi tür ? bilenlerin yardımına ihtiyacım var. -
Onu bi elektronikçiye götür
Bunu wga ya da DVI ya da hdmi a çeviren bir aparat istiyom de..( monitör girişi yani )
Normal laptop panellerini harici monitöre çeviren aparatlar var ama yamulmuyorsam 50 100 tl aralıındaydı.
-
ltcelik bunu yazdı
Onu bi elektronikçiye götür
Bunu wga ya da DVI ya da hdmi a çeviren bir aparat istiyom de..( monitör girişi yani )
Normal laptop panellerini harici monitöre çeviren aparatlar var ama yamulmuyorsam 50 100 tl aralıındaydı.
aparatı alalımda neye göre alalım, ne olduğunu bilmiyorum soketin.
-
notebook ekran girişi o. aparatlar mevcut
-
yunusdogan bunu yazdı
notebook ekran girişi o. aparatlar mevcut
hocam azdaha açıklasan çok yardımcı olursun nasıl bir aparat lazım ? hatta şöyle sorayım bu girişin adı nedir ? onu bilsem yeter googleda resim olarak aratıyorum paso vga kabloları çıkıyor.
-
Dizüstü bilgisayarda kullanılan inverter devresi 12 V ile çalışır 1A akım sağlaman yeterli olacaktır kanaatindeyim.
Aşağıda 30-PİN LCD ekranı nasıl VGA ya çevireceğini gösteren bir çizim atıyorum umarım yapabilirsin çok zor değil biraz cesaret ama dikkat et LCD ekranın üzerindeki flex kablolara ve bunların bağlı olduğu boarda çıplak elle dokunma, lateks eldiven tavsiye ederim... Takıldığın nokta olursa bir PM kadar uzağındayım...