Dvd Seçim Konusunda Yardım İstiyorum :|
-
Merhaba Hocalar Usb girişli DVD Player almak istiyorum ( 100 TL'm var :( )
Creative ve Phılıps arasında kaldım sizin önerebileceğiniz modeller varmı ?
-
hepsiburada.com'a gir piranhanın dvdlerine bi bak istersen ben almıştım usb li felan 60 tl halan kullanıyorum çok memnunum.
-
Hocam http://www.hepsiburada.com/piranha-aqua-c-type-usb-portlu-ve-sd-kart-okuyuculu-dvddivx-oynatici/productDetails.aspx?CategoryId=155124&productId=evpiranaquac bu sanırım senin makina sağlam özelikleri
-
yok kardeşim bu deyil .benim dvd ellerinde yoktur daha .ama bak fiyatı çok uygun ve sağlam makine baktım biraz piranha alabılırsın servis ağı felan iyidir .
-
Banada lazım piranha ya baktımda altyazıların 3. satırını oynatmıyormuş bazı avi lerde donma yapıyormuş.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Banada lazım piranha ya baktımda altyazıların 3. satırını oynatmıyormuş bazı avi lerde donma yapıyormuş.
-----------------------------Yapma hoca yaa koydum niyeti şimdi donma yaşarsam amanınn :|
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Yapma hoca yaa koydum niyeti şimdi donma yaşarsam amanınn :|
Valla hoca altyazı sorununu filme gömerek çözmüşler oda 2 dakika felan sürüyormuş. Donma sorununu yaşayanlar çok fazla değil. Ama sıkı bir film izleyicisiysen donma sorunu canını sıkabilir. Bide her film altyazısını gömmek sorundur ya.
Başka model önerisi olan varsa onu inceleriz.