Dvdram -> Normal DVD Veya Daha Kücük Bir Formata Cevirmek?
-
selam arkadaslar, aradim maalesef bulamadim, belki $ip diye cevabini verebilen olur..
dvdram kapasitesi 8gb ´a kadar cikiyor, ve bende birkac orjinal dvd bu türde.... simdi ben bunlari mkv, divx, normaldvd veya herhangi baska bir formata nasil cevirebilirim? normal 4.7gb lik dvd olsa dahada güzel olur...
denedigim programlar nero, avs video converter... vlc ilede denedim ama beceremedim.. avs converter basta hata verdi, bu dvd korumasini gecemedi..
umarim yanlis yere acmamisimdir konuyu...
salak gibi arkadaslara söz verdim ceviririm diye :D simdi faka bastik cevrilmiyor bu lanet dvd :/
linux icin bildiginiz, bu isi yapabilcek program varsada olur.. notebookta ubuntu kurulu, ve dvd ram okuyor..
simdiden tskler :P
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------
selam arkadaslar, aradim maalesef bulamadim, belki $ip diye cevabini verebilen olur..
dvdram kapasitesi 8gb ´a kadar cikiyor, ve bende birkac orjinal dvd bu türde.... simdi ben bunlari mkv, divx, normaldvd veya herhangi baska bir formata nasil cevirebilirim? normal 4.7gb lik dvd olsa dahada güzel olur...
denedigim programlar nero, avs video converter... vlc ilede denedim ama beceremedim.. avs converter basta hata verdi, bu dvd korumasini gecemedi..
umarim yanlis yere acmamisimdir konuyu...
salak gibi arkadaslara söz verdim ceviririm diye :D simdi faka bastik cevrilmiyor bu lanet dvd :/
linux icin bildiginiz, bu isi yapabilcek program varsada olur.. notebookta ubuntu kurulu, ve dvd ram okuyor..
simdiden tskler :P
-----------------------------hocam dvd riple diye google da bir arat. bir kaç tane görsel anlatımlı anlatan site vardı.
yanlış mı anladım acaba?
-
him sagolasin..
aslinda salak gibi almanca arama yaptim sadece, aramayi ögrenmem gerek google bile olsa :)
herneyse, birkac güzel program var, "Auto Gordian Knot" bu program tam istedigim sey aslinda, ama aciklamasinda "kopya korumasi olmayan dvd lerde" cok iyi is yapiliyormus.. ( türkce google de 3.cü site..)
yarin bi deniyecegim.. umarim olur....
-
myblackworldweb arkadasin yardimi ile, aramada yaptigim modifikasyonlar sayesinde :D aradigimi buldum, sizlerle paylasmak isterim..
aslinda programi söylemem yeter, cünkü programi kullanmasi cok kolay...
Magicdvdripper = http://download.magicdvdripper.com/MagicDVDRipper551.exe
full hale getirmek icin youtube a yazmaniz yeter, orda video var..
programi actiktan sonra Backup kismina girip, resimdeki yeri tiklamaniz yetiyor :D
bukadar kolay iste :P
-
-
:D
ah be ah...
yumurta döte dayandi diye o gece uyumadan ise gitmistim :D
bunuda attim arsive :D