Eduroam Sistemini Kullanan Üniversiteler "Bu Programı Kırma Olasılıgı"
-
ULAKBİM Kullanıcıları için Ön Tanımlı SecureW2 Paketi sayesinde üniversitelerde bazı sayfalar engellenmekte örnegin (facebook vs) bu nu yok etmenin yolu varmı................
-
valla programın ne olduğunu bilmem, Ancak Vpn denedin mi?
-
telos00 bunu yazdı:
-----------------------------
ULAKBİM Kullanıcıları için Ön Tanımlı SecureW2 Paketi sayesinde üniversitelerde bazı sayfalar engellenmekte örnegin (facebook vs) bu nu yok etmenin yolu varmı................
-----------------------------programı kısaca anlatmaya calışayım , tabi anlatabildigim kadar :-))9
universitelerin wi-fi agına dogrudan baglanamıyorsunuz SecureW2 Paketi adlı program sayesinde universitenin size verdigi kullanıcı adı ve şifre sayessinde giriyorsunuz.......
tabi buda hangi ip ve kimin hangi sitelere girdiginin log kaydını tutuyor , birde bazı sitelerin acılmasını engelliyor :-( artık anlatabildigim kadar anlattım........
-
bizim ünide de eduroam var ve secureW2 kullanılıyor ancak biz istediğimiz siteye giriş yapıyoruz engel yok. iü. hangi üniversitedesin? üniversitende bu sorunu aşan vardır onlardan daha kolay öğrenebilirsin.
-
Hotspot Shield programı ile aşabilirsin ama programı kullanınca her yerden reklam fışkırıyo.
-
ulquiorra bunu yazdı:
bizim ünide de eduroam var ve secureW2 kullanılıyor ancak biz istediğimiz siteye giriş yapıyoruz engel yok. iü. hangi üniversitedesin? üniversitende bu sorunu aşan vardır onlardan daha kolay öğrenebilirsin.
-----------------------------hocam ben de iüdeyim, bu eduroam sistemi gelmeden önce iu_wr ağından bağlanıyorduk hatırlarsan.onda bi sorun yoktu ama ben bu eduroam'a bağlanmayı bi türlü beceremedim önerebileceğin bişey var mı acep ? bir de hangi fakültedesin merak ettim.
-
o6u2 bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben de iüdeyim, bu eduroam sistemi gelmeden önce iu_wr ağından bağlanıyorduk hatırlarsan.onda bi sorun yoktu ama ben bu eduroam'a bağlanmayı bi türlü beceremedim önerebileceğin bişey var mı acep ? bir de hangi fakültedesin merak ettim.
-----------------------------avcılardayım ben lojistik okuyorum. 3 gün önce yurttan girdim nete ve facebook'a. engelleyeceklerini sanmıyorum ya etrafındaki herkeste var mı aynı sorun?
he sen soruyu soran değilmişsin :D
buyamer'e mail atıp kendi adına edu.tr uzantılı mail almalısın eduroam'a girebilmek için. http://buyamer.istanbul.edu.tr/index.asp?grp=duyurular&no=22
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------gaziantep universitesi bulundugum universitesi ....
-
telos00 bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------gaziantep universitesi bulundugum universitesi ....
-----------------------------üniversite kaynaklıdır bence.
-
ulquiorra bunu yazdı:
telos00 bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------üniversite kaynaklıdır bence.
-----------------------------benim de korkum o zaten :-( ama yinede sizlere sorayım dedim bakalım belki bir yolunu buluruz.....