folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Erişim Engeli Ve Site Kapanması Aynı Şeymi

Erişim Engeli Ve Site Kapanması Aynı Şeymi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. mahkemeler sadece bir sitenin erişimini mi engelleyebilir yoksa direk olarak sitenin yayınının sonlandırılmasına karar verebilirler mi ?

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Mahkeme * Hizmet Saglayicilarina Karari Verir ISP lerde :  orn veriyorum: www.google.com - Engellenmesi Gerekiyorsa Engellenir Senin yazmis Oldugun Seyi Tam Olarak Anlamadim Ben :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------

Mahkeme * Hizmet Saglayicilarina Karari Verir ISP lerde :  orn veriyorum: www.google.com - Engellenmesi Gerekiyorsa Engellenir Senin yazmis Oldugun Seyi Tam Olarak Anlamadim Ben :)

-----------------------------

şöyle düşün. bir site yayında ve sadece erişimine engel konulmuş ve mahkemenin buna yetkisi var biliyorum.

bilmediğim şey ise mahkemelerin sitenin yayınının durdurulmasına yetkisinin olup olmadığıdır.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

site mahkemenin açıldığı ülkede yayında ve suç teşkil ediliyorsa yayını durdurulabilir ancak domaine el koyulacağını sanmam, farklı bir frmanın telifine girmedikçe, yani başka ülkede devam edebilir.

sitenin yöneticileri tarafından taksitleri ödenmeyerek kapanması proxy vs olsa da erişilememesi demektir, mahkeme kararıyla erişim engeliyse sadece engelli bölgeden bazı uğraşlar olmadan girilememesidir..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Site İstedigi Sekilde Yayına Devam Eder Aynı Sekilde Sadece Telekomünikasyon Kurumu Tarafindan Engellenmis Oluyor Yani Sonuc Olarak Siteye Sadece Erisim Engeli Koyuluyor Site Yine Yayın Yapiyor User lar Girememis Oluyor :) Orn Youtube yi Dusunebilirsin. Site TR de Engelli Nasıl Giriyorsun? DNS,Host Dosyasini Editleyerek vs 3Party Yazılımlar Kullanarak..

Toplam Hit: 1179 Toplam Mesaj: 5