Ermeni Soykırımı Anketi
-
ermeni soykırımı anketıne hayır demek istiyorsanız lütfen okuyun .
Msnbc de ermeni tasarısı için oylama var; 'yes' şıkkında 1,5 milyon
ermeniyi Türklerin yok ettiği iddia ediliyor. Bu durumu değiştirmek
için 'no' şıkkına basmanız gerekiyor. Ülkemize destek olmak için
aşağıdaki linke tıklayıp 'no' ile başlayan şıkkı işaretleyiniz. Ankete sizde
katılın. Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden olan msnbc de yapılan bu
karalama kampayasında ülkemize destek olunuz...
http://www.msnbc. msn.com/id/ 21253084 -
milyarca insan evet dese yapmadığımız soykırım gerçekmi olacak?hadi diyelim hayır diyenler çoğunluğa ulaştı.sizce biticekmi bu tartışmalar?hayır.sadece site hit kazanıcak.bu anket işinden çok güzel ekmek yiyorlar.
-
abicim onlarda biliyoki soykırımı yapan taraf Türkler değildi. Türkleri katleden ve Hatay'a yerleşen ermeniler Türkiye 1. dünya savaşından sonra kurulunca "yusuf yusuf" edip( o kadar Türki katlettikten sonra Türklerin kendilerini yaşatmayacağını düşünüp) kendilerini fransaya attılar ve lobi kurdular. işte o lobi bizim başımızı ağrıtıyor. anketle değil lobiyle cevap vermemiz lazım. Güçlü bir Türkiye karşısında aç olan ermenilerin tarafını tutar bunlar zaten.
-
bir gün biri yapmışız ama yarım bırakmışız diyip tamamlamaya kalkarmı acaba.
-
bn evet dedim :D şaka bi yana ama kazandık no lar daha fazla
-
ben hayır yazdım ki zaten yok etmek isteseydik ermenileri 1.5 milyon değil hepsini yok ederdik onlar azerileri katlediyo kimse bunun icin anket yapmıyo karabağda binlerece azeri katledildi bunun icinde anket yapılması lazım hatta anketten fazlası
-
neden bu kadar büyük yazıyorsunki :/ okunmuyor ya büyük yzaınca okunmuyor küçük yazın zaten konuya giren okumak için girmiştir :/
Toplam Hit: 1663 Toplam Mesaj: 7