Eski Telefon ( Samsung E250) Bilgisayara Bağlanabilir Mi?
-
Ekran filmi bozulmuştu yıllar önce kenarda duruyordu. Bu telefonu herhangi bir aparatla bilgisayara bağlayıp içindeki görselleri alabilme imkanı var mı? Google amcaya yazdım ama bilgi bulamadım. Telefon açılıyor ama beyaz ekran, içinde minik bir hafıza kartı vardı zannediyorum 512 mb hafızası vardı. Kartta olmayabilir ama görseller. Lise arkadaşım eski fotoğraflarımızı attı çok duygulandım aklıma takıldı şimdi. Var mıdır çözümü?
-
PCB200BSE Samsung kablosuna ihtiyacın var. Samsung o dönem çıkardığı her telefonunda farklı giriş kullanıyordu.
-
mkyb bunu yazdı
PCB200BSE Samsung kablosuna ihtiyacın var. Samsung o dönem çıkardığı her telefonunda farklı giriş kullanıyordu.
Bu işlerden çok anlamam teyit amaçlı size linki atıyorum. Bahsettiğiniz kablo bu sanırım. Teşekkür ederim hemen buldunuz valla.
-
Kablo buda Samsung bilgisayara bağlayınca onay istiyor muydu onu hatırlayamıyorum malum bayağı eski bir model. Gerçi şansını dene baktın olmuyor iade edersin 15 gün içerisinde. Baktın oluyor telefondan alacağın alır yine iade edersin.
-
Tekrardan teşekkür ederim hocam. Konu kilitlenebilir.
-
o aletin dahili hafızası 10mb falandır.
muhtemelen karttadır görseller bence o yüzden
-
ekran şifresi yoksa samsung pc suite ile alabilirsin. ben ekran cortlayınca öyle almıştım. ya da 20 liraya ekran bulabilirsin muhtemelen.
ben emektar c55 için 11tl + kdvye ekran almıştım geçen yıl.
şuan motorola v9i için arıyorum :D iç dış. 45 liraya buldum ama hiç güven vermedi site.
-
Muhabbete bak kızan parkına döndü iyice denede gör be insan