Ev İçin İp Güvenlik Kamerası
-
Merhaba müritler,
Evde kullandığım Şok marketten alınma Everest marka ip kamerayı kullanıyordum. Şimdi ikinci bir kamera daha lazım. Almışken biraz daha iyi olsun istedim. Araştırdığımda 360 pan-tilt d806 markası tavsiye ediliyor. Aslında xiaomi ye geçmek de istiyorum ama klasik modelinden daha iyisini göremedim. Everest gayet iyi, kıZıl ötesi, toz kontrolü, güncellenen yazılımı ile iyi. Ama framerate ayarı yok. Bi de tasarımı biraz hoş değil. Daha iyi bir kamera tavsiye edecek birileri var mı? Tabi 500 sınırını geçmeden. Açıklayıcı yorum olursa sevinirim.
-
Tp link tapo c200 kullanıyorum.
İncele istersen. Veya sormak istediklerini bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım.
-
Bundan yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Mijia Smart Home 360 aldım gayet memnunum tek sıkıntısı web arayüzü yok sadece uygulama üzerinden işlem yapabiliyorum ve rtsp protokolünde yayın yapmıyor tabi bu dezavantajlar benim için geçerli çünkü dışarıya 3 tane güvenlik kamerası taktırdım ve dvr aladım dvr 4 analog 1 ip cam destekliyor bu rtsp protokolünde yayın yapmadığı için dvr içine kayıt edemiyorum. Avantajlarına sevdiğim özelliklerine gelicek olursak
64gb hafıza kartı desteği var full kayıtta benimki yaklaşık 1 hafta kadar kayıt tutuyor dvr da olduğu gibi dolunca en eskiden başlayarak siliyor onun dışında hareket sensörü baya güzel çalışıyor ben tam merdivene kurdum alt katı rahatca görsün diye ve gece 12 den sabah 8 e kadar hareket olduğunda anında bildirim atıyor ve görüntü kaliteside gayet güzel gündüz ve gece ek olarakta ses de alıyor ve gönderebiliyor ve pan tilt özelliğide gayet güzel çalışıyor. -
Ccaglayan bunu yazdı
Bundan yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Mijia Smart Home 360 aldım gayet memnunum tek sıkıntısı web arayüzü yok sadece uygulama üzerinden işlem yapabiliyorum ve rtsp protokolünde yayın yapmıyor tabi bu dezavantajlar benim için geçerli çünkü dışarıya 3 tane güvenlik kamerası taktırdım ve dvr aladım dvr 4 analog 1 ip cam destekliyor bu rtsp protokolünde yayın yapmadığı için dvr içine kayıt edemiyorum. Avantajlarına sevdiğim özelliklerine gelicek olursak
64gb hafıza kartı desteği var full kayıtta benimki yaklaşık 1 hafta kadar kayıt tutuyor dvr da olduğu gibi dolunca en eskiden başlayarak siliyor onun dışında hareket sensörü baya güzel çalışıyor ben tam merdivene kurdum alt katı rahatca görsün diye ve gece 12 den sabah 8 e kadar hareket olduğunda anında bildirim atıyor ve görüntü kaliteside gayet güzel gündüz ve gece ek olarakta ses de alıyor ve gönderebiliyor ve pan tilt özelliğide gayet güzel çalışıyor.perpada çalışan bi oğlan bana bunu önermişti gittim aldım memnunum
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mijia-smart-home-360-derece-donebilen-kizilotesi-gece-goruslu-ip-kamera-hd-1080p-pm-HB00000GH8HQ