Ev İçin Koşu Bandı Mı, Eliptik Mi? Hangi Ürün?
-
Merhaba,
Eşim spora başlamak istiyor, evimize bir koşu bandı ya da eliptik almak istiyoruz. Hangisini önerirsiniz ve neden? Bir de ürün önerisi rica edebilir miyim?
Maalesef spora çok yabancıyım ama emir demiri keser :-) -
x CanKirca bunu yazdı
Merhaba,
Eşim spora başlamak istiyor, evimize bir koşu bandı ya da eliptik almak istiyoruz. Hangisini önerirsiniz ve neden? Bir de ürün önerisi rica edebilir miyim?
Maalesef spora çok yabancıyım ama emir demiri keser :-)Eliptik bence, altına da yalıtım malzemesi yoksa katta oturuyorsan komşulara ses gider hocam.
-
x CanKirca bunu yazdı
Merhaba,
Maalesef spora çok yabancıyım ama emir demiri keser :-)bence de eliptik. Kollar ve Bacaklar beraber çalışıyor. bunların Oturaklı olanlarını da gördüm sanki.
bunların ayakta kullanılanları olduğu gibi, otururken de pedallayabilenleri de vardı, sanki. markayı ve modeli hatırlamıyorum ama.
-
x CanKirca bunu yazdı
Merhaba,
Maalesef spora çok yabancıyım ama emir demiri keser :-)Eliptik bisiklet hocam , ev için çok daha kullanışlı ve tüm vücut çalıştıran bir malzeme..
-
Artı ve eksilerini bilmem ancak bana kalırsa koşu bandı daha iyi hocam. Koşmayı zaten oldum olası severim o yüzden ben niyetlentim koşu bantı almaya ama sonra piskilete çevirdim yönümü :D
-
Evde eliptik var kaç sene oldu alalı. Doğru düzgün kullanamadık komşulara ses gidecek diye.
-
Bizim ev 2 katlı, üst kata koyacağımız için ses sorunu olacağını düşünmüyorum pek.
-
kürek aleti var bi de ona da bakın hocam.
-
Motorsuz olan makineler var insan enerjisiyle çalışan.Söyle bir sıkıntı var çok pahalı.Motorlu koşu banlarından ucuz olması gerekmemiydi :)
İnsan Enerjisi ile Çalışan Koşu Bandı - YouTube
-
Benimde almam gerek, bisikletin daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
Koşu bandı eklem sorunları yaratiyo diye yorumlar vardı eliptik almıştım ben