Evladiyelik Data Kablosu? (Type-C & Lightning)
-
Kabloları nazik kullanırım.
Baseus alıyorum ttec alıyorum spigen alıyorum yok aga 3 ay sonra sadece şarj etmeye başlıyor sonra yavaşça ölüyor kablolar.
Android auto için bağlıyorum bi tümsekte zıplayınca bağlantı gidiyor.
Adam akıllı evladiyelik data kablosu tavsiyesi olan var mı?
Bazen 30-50 cm kısa kablo bazen 2m kablo lazım oluyor, kullanım senaryosuna göre değişiyor.
her türlü önerinize açığım
sevgiler & saygılar
dipnot f/p kablosuz şarj (samsung s23 serisiyle uyumlu) tavsiyesi olan varsa değerlendirebilirim
-
Belkin veya Ugreen.
-
Ugreen
-
ugreen derim, çelik gibi arabayı çeker.
-
-
Beklediğimden çok daha kaliteli bi kablo çıktı. S23u ile kullanıyorum ofiste. Önerimdir. Arkana bakmadan al geç. Bükülmüyor taş gibin bişi çıktı bu.
-
-
SATECHI
Ben de araç için almıştım. Kısa bir karış uzunluğunda. Vitesin önünde type c girişleri için kablo kalabalığı olmasın diye. Beklediğimden çok daha iyi ve sağlam çıktı. Tavsiye ederim
-
LivX Solid 100W 5A PD2.0 Type C to Type C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre Halat Örgülü Space Gray LVA-TCT https://amzn.eu/d/buc8rV2
-
Android auto için sorayım:
rootlu telefonda at koşturuyorum ama rootsuz telefonda sıkıntısız nasıl çalıştıracağım uygulamaları. bununla ilgili bilgi arıyorum.
1- AAengelsiz ile yüklediklerim çalışıyor ancak versiyonları eski
bunların güncellerini buluyorum bu sefer de king installer ile yüklediğimde gözükmüyor. nedendir?
2 - screen2auto, AAstream, Fermata. bunlar dışında işini iyi yapan var mı?
3- youtube yada web tarayıcıyı açtığımda klavye çıkmıyor.
4- netflix için sadece screen2auto'da bir seçenek gördüm. fermata mirror ile netflix gelmiyor. çözümü var mı?