folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Excelte Resmi Arkaya Atıp Hücre Doldurma

Excelte Resmi Arkaya Atıp Hücre Doldurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

selamlar 365 var office bunda kaza tespit tutanağını arkaya atıp hücreleri doldurmak istiyorum yani kaza tespit tutanağını elle doldurmak istiyorum. bir türlü yapamadım arka plana attığımda arka plan yazıcıda çıkmıyor çözümünü bulamadım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    x DJ_Alper bunu yazdı

selamlar 365 var office bunda kaza tespit tutanağını arkaya atıp hücreleri doldurmak istiyorum yani kaza tespit tutanağını elle doldurmak istiyorum. bir türlü yapamadım arka plana attığımda arka plan yazıcıda çıkmıyor çözümünü bulamadım

Hocam şöyle yapabilirsin. Kaza tespit tutanağını arkaplana attıktan sonra hücre çerçevelerini ve sayfanın yazdirma sınırını belirle hucreleri ve yazı sınırını hucreleri aşmayacak şekilde ayarla. Diğer hucreleri yazmaya kapat oldu bitti

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    x 3Dxsolid bunu yazdı
    x DJ_Alper bunu yazdı

Hocam şöyle yapabilirsin. Kaza tespit tutanağını arkaplana attıktan sonra hücre çerçevelerini ve sayfanın yazdirma sınırını belirle hucreleri ve yazı sınırını hucreleri aşmayacak şekilde ayarla. Diğer hucreleri yazmaya kapat oldu bitti

dostum ben arka planında yazdırılmasını istiyorum arka plan olarak attığımda ön izlemede birşey görünmüyor yazı görnüyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    x DJ_Alper bunu yazdı
    x 3Dxsolid bunu yazdı
    x DJ_Alper bunu yazdı

dostum ben arka planında yazdırılmasını istiyorum arka plan olarak attığımda ön izlemede birşey görünmüyor yazı görnüyor

https://exceltr.wordpress.com/2015/06/08/excele-yazdirilabilir-yazdirilamayan-arkaplan-ekleme/

Hayırlısı...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zaten internette format varmış :) excele çevirip a4 e ayarladım

teşekkürler

https://dosya.co/5klp52n8mety/TRAFIK_KAZA_TESPIT_TUTANAGI.rar.html 

Toplam Hit: 439 Toplam Mesaj: 5
excel