Exe"Lerinizi Sıkıştırın-Aspack(Programcılar İçin).
-
Arkadaşlar 98 li yıllardan bu yana En çok kullanılan Exe Sıkıştırma aracını kullanmanızı tavsiye ederim.Ben kendi yazdıgım şirket programlarımın Exe lerini bizzat bu programla sıkıştırıyorum ve gerçekten Exe dosyalarının boyutunu müthiş bir oranda düşürüyor.Programın Türkçe Dil Desteğide Mevcut Ve Anlatımı ile Crack Dosyasınıda İçerisinde Verdim.
Download in RapidShare: http://rapidshare.de/files/27193160/Aspack212.rar.html
Yararlı Olması Dileğimle.Kolay Gelsin...
-
hoja fsg veya upx den dahamı iyi
-
Hoja emin ol en yaygın ve en çok kullanılan olmasının yanı sıra Exe dosyalarına zarar vermiyor olması zaten benim ilk tercihim olmasını sağladı.Tabiki Herkesin Kendi Tercihi Daha Önemli ;)Kolay Gelsin...
-
deneriz hoca, sağolsun yargic fsg vermişti güzel sıkıştırma yapıyor :) bunua deneyelim ama programın yeri yanlış
paylaştığın programlar paylaşım/download kısmında olmalı, programlama ile alakalı olursa da olsun.. yeri orası -
Programcı Arkadaşlar Genelde Bu Bölümde Takılıyorlar Kardes.Düşündümde Burda Yayınlamayı Uygun Gördüm.Paylaşım Bölümünde Belki Biçok Programcı Arkadaş Görmeyebilir.
-
arkadaşım güzel düşünmüşsün ama sonuçta bu bir program :) o yüzden yeri burası değil.. Peki o programcı arkadaş C ise veya visual basic ci ise? sen konuyu delphi ye açmışsın :) o yüzden paylaşım/download bölümüne herkes bakar.. yani yeri orasıdır
-
tamam konu gereken yere taşınmıştır
Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 7