Facebook Hesabıma Meta Copyright İnfringement Sebebiyle Erişemiyorum. Bu Nedir?
-
Hocam facebook hesabıma girmek istedim, tarayıcı beni attı.
Sonra tekrar giriş yapmak istedim adımda meta copyright infringement yazıyor, şifremin geçen cumartesi değiştirildiğini söylüyor.
Şifre yenile diyorum benimle alakası olmayan bir mailin başı ve sonu var. Tamamı görünmüyor.
Şifremi ya da hesabımı çaldıracak bir şey yapmadım.
İnternete bakıyorum, sınırlı kaynaklar arasında telif hakkı bilmem ne diyor.
Neredeyse hiç paylaşım yapmadığım hesabıma ne telifi gelmiş olabilir.
Hesabımı ele mi geçirdiler acaba diyorum, öyle bir emare de yok.
Bilginiz var mıdır? Bu nedir?
Doğrulamak için facebook benden ehliyet ya da kimlik fotoğrafımı istiyor.
Görüşünüz nedir?
-
Android telefon mu kullanıyorsun ? Bu ara çok sık Facebook, Instagram ve Linkedin hesabı patlatılan görüyorum. Ortak noktaları ise Android telefon kullanmaları.
Yerinde olsam tüm hesaplarımın şifrelerini değiştirirdim.
mkyb tarafından 22/Eyl/23 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
x mkyb bunu yazdı
Android telefon mu kullanıyorsun ? Bu ara çok sık Facebook, Instagram ve Linkedin hesabı patlatılan görüyorum. Ortak noktaları ise Android telefon kullanmaları.
Yerinde olsam tüm hesaplarımın şifrelerini değiştirirdim.
Evet hocam android kullanıyorum :(
Edit: Reddit'te son 1 haftada yazılan yorumları okuyorum. Herkeste aynı şikayet. Hiç giriş yapmadığım facebook hesabım nasıl ele geçirilir diye yüzlerce yorum var. Bende de durum aynı aslında. Facebook politikası mı bu anlamadım. Kullanıcılardan kimlik ya da pasaport görüntüsü talep ediyorlar. Bazıları kendi kendilerine hesabın iade edildiğini yazmış, bazıları kurtaramadığını yazmış. Bazıları hesabıma bağlı şirket sayfam yüzlerce takipçim var ulaşamıyorum diye kızgınlığını dile getirmiş. Bakalım kurtarabilecek miyim
SoloTurk tarafından 22/Eyl/23 09:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Araya bende sıkıştırayım bir soru. 2 ay önce tüm hesaplarıma sıfırlama parolası geldi. Biri denemiş işte bende tüm şifreleri falan tekrar değiştirip yoluma baktım. Fakat o zamandan beri Facede mailler çince gibi bir dil ile geliyor. Aradım taradım bulumadım. Sorun bildirdede yazdımda ne dönen oldu ne bir şey yapan. Hala mail gelirken çince gibi bir dille geliyor. Nasıl çözeriz bilen çıkarmı acaba?