folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Hesabıma Ulaşamıyorum :|

Facebook Hesabıma Ulaşamıyorum :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

arkadaşlar face hesabıma ulaşamıyorum en son bu sabah saat 9 gibi girdim şimdi denediğimde ise hata mesajı çıkıyor neden acaba ya :S

[IMG]http://img121.imageshack.us/i/aqfacesi.jpg[/IMG]

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek
    bende ulaşamadım. Bakım çalışması olayı normal kullanıcı denetimleri zaman zaman yapıyorlarmış. Bugünlerde bize denk gelmiş demekki user olarak. :) 1-2 gün sonra tekrar dene normale döner. hiçbirşey değişmiyecek sonuçta. :)

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek
    benim düzelmiş bilene :)

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanserkan
    kanserkan's avatar
    Erkek
    facede şu sıralar sorun var adresını ve sıfrenı yadıktan sonra sayfanıza gecıı olrak ulasımayor yazısı cıkıyordur  o yazı gelnce f5 tsusuna facebook sayfaası acılasıya kadar basarsan hesabına gırebılırsın ben genelde oyle yapıyorum

k@nserserk@n
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek
    düzelmiş benmde

Toplam Hit: 4005 Toplam Mesaj: 6