Favtr.Com Kulaga Nasıl Geliyor ? Önerileriniz Lazım Arkadaşlar
-
Arkadaşlar Merhaba ,
favtr.com isimli domaini aldım projelenrimeyi düşünüyorum favori olan sitelerin tanıtımını yapacağım blog tarzı bişey olacak sizce zaman harcama değermi olumlu olumsuz görüşleriniz önemli yorum yapmaktan çekinmeyin lütfen .
Teşekkürler -
illere göre favori yemek mekanları bloğu açabilirsin.
youtube'dan izle izle yazıya dök.
-
Realist bunu yazdı
illere göre favori yemek mekanları bloğu açabilirsin.
youtube'dan izle izle yazıya dök.
Güzel Örnek Teşekkür ederim
-
Bende
www.hadiya.com.tr
ve şimdi de
www.hadiyaa.com.trAldım nasıl ?
Yeni e-ticaret hayallerim için düşünüyorum
EricNorthman tarafından 16/Eyl/22 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
daha çok smm sitesi havası verdi domain
-
Hocam şahsi fikrim pek yemez. 10 sene önce olsa bir nebze de. Z kuşağında belli süre üstüne odaklanma sorunu var, çabuk tüketiir içerikler lazım. Ya onedio tarzı bir format oluşturup hemen tüketilecek içerikler yapman lazım ya da kısa kısa başka yerlere yönlendirecek copy/paste edilebilecek içerikleri tutacak bir site yapman lazım. Teknik konularda medium vb. hariç yerlerden uzun uzuna blog yazısı okuyan pek kalmadı. Hit olarak düşünüyorum tabi.
-
antichrist bunu yazdı
Hocam şahsi fikrim pek yemez. 10 sene önce olsa bir nebze de. Z kuşağında belli süre üstüne odaklanma sorunu var, çabuk tüketiir içerikler lazım. Ya onedio tarzı bir format oluşturup hemen tüketilecek içerikler yapman lazım ya da kısa kısa başka yerlere yönlendirecek copy/paste edilebilecek içerikleri tutacak bir site yapman lazım. Teknik konularda medium vb. hariç yerlerden uzun uzuna blog yazısı okuyan pek kalmadı. Hit olarak düşünüyorum tabi.
Okumuyor kimse , ben bir şeyler okurken keyif alan son dinozor nesliyim galiba. Arkadaşlara atıyorum link okumalık bir mevzu VİDEOSU YOK MU KNK YEA diyorlar kah is arkadaşı kah bebeklik 30 senelik arkadaşlar. Yaşlar da 27++ 30+ 35+ bazisi abimiz yani ama okumak artik alerji olmuş. Bu da iste güncel dayatmalarla alakli galiba
-
Sosyal medya linklerini kopyalayıp siteye yapistirinca dl edebilen bir site olsa iyi olabilirdi. İsmi de akılda kalici
-
açıkçası artık isme göre prje degilde projeye göre isim daha iyi oluyor, önce projenizi bulun sonra isim her türlü çıkar.
-
isme göre bir çok alan var ama bilemedim şimdi,
Favori Türkiye ile ilgili seyehat gezi formatı bir site olsa 81 il için kim içerik girecek amq bela
favTR ön planda tutsam konu yok