Figma To HTML CSS İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Değerli mürid(e)ler forumda freelancer figma to html css yapan kimseler var mı ? Bir sitenin figma çizimleri mevcut ben bunu HTML CSS olarak ücretli bir şekilde döktürtmek istiyorum bu konuda yardımcı olacak önerebileceğiniz kimseler var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hiç anlamam ama hep up olsun hem de yapay zekayla denedin mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yapay zeka görselden bakıp frontende dökme kısmında sik gibi çalışıyor. varsa bunun için ai bakalım ama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

qwen ve deepseek denenebilir. chatgpt'nin de o3 modeli yeni çıktı, o3 mini herkese beleş. şöyle bi denenmeli bence. benim de tecrübem yok. örnek dosya varsa atın bi deniyim görmüş olayım.

şimdi figma hiç kullanmadım cahillik olacak ama çöyle bi eklenti var gibi yazıyor. bunlar işe yaramıyor mu?

https://www.figma.com/community/plugin/851183094275736358/figma-to-html 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

şimdi bi ekran görüntüsü olarak bi sayfa tararım verdim, deepseek sanırım görseli tam algılamadığı için iyi yapamadı. qwen max modelinde görsel tanıma yükleme yokmuş. vl modelini falan seçince algıladı, benzer birşey çıkarmayı başardı. chatgpt de (bekeş 4 versiyonu) benzer birşey çıkarmayı başardı. sanırım bunlarla yapılır çok karmaşık değilse. karmaşıksa bile azcık uğraştırıp yapılır bence. dün qwen'e öylesine mini blog kodlatmaya çalıştım html ve css ile. admin paneli isteyince java veriyim abime falan dedi. çok ilerletmedim ama ilerletsem yapacak gibiydi. qwen'de artifacts özelliği ile yapın ki önizleme de versin. chatgpt otomatik açıyor zaten. deepseek'te "run html" tuşuna basmak gerekiyor ama dediğim gibi biçimlendirmeleri görsel özellikleri renkleri algılamadı. yapabilir bence ama görseli algılayamadığı için olmadı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Sürekli çalıştığım profesyonel bi arkadaş var çizimi gönder senin için fiyat alayım hocam 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    GUS bunu yazdı

Sürekli çalıştığım profesyonel bi arkadaş var çizimi gönder senin için fiyat alayım hocam 

+1

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=cyFVtaLy-bA

cursor, windsurf, v0 bunlar iş görür gibi figmadan aktarma ve doğru prompt için de deepseek e sorarsanız rahat yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 

Toplam Hit: 437 Toplam Mesaj: 8
css html figma