Frontpage İle Sayfa Tasarım
-
Esselamu aleykum millet :)
Frontpage ile bi site yapma görevi üstlendim ,
fakat bunun iyi bir fikir olup olmadığını sormak
istiyorum.
Elimde office xp var. Henuz office 2003"ün tükçe verisyonu çıkma galiba, frontpage xp ile ne düzeyde bi web sitesi tasarlanabilir?
Ve html kaynaklı olacağından asp ve php gibi dillerde hazırlanalara göre daha basit ve güvenliksiz mi olur?
frontpage ile web tsarım ile ilgili görüş ve yardımlarınızı bekliyorum. umarım bu konu faydalı olur...
selametle
-
Merhaba hacım,
Frontpage ile yaptığın sitenin güvenliği sana bağlıdır, kullandıın html editoru, sitenin güvenligini etkilemez.
asp, php dinamik html dökümanları yaratmak icin tasarlanmış scripting dilleridir. bunları kullanırsan da sayfanın güvenliği artmaz aksine eger konu hakkında yeterli bilgi yoksa birsürü güvenlik acigi yaratirsin :)
Frontpage2003 benim gözümde piyasadaki html editorlerinin en iisi ve en profosyonelidir.
-
Ben web tasarımını yeni öğreniyorum sizce hangi programdan başlamalıyım:::)
-
Kardes Frontpage amator isidir. Frontpage sadece sayfa suslemek icindir. Profesyonel anlamda bir halt yapamazsin. Web programlama dillerinin kodlarini da renklendirmez. Yani ha notepad"de yazmissin ha da frontpage"de.. O yuzden sana Dreamweaver oneriyorum. Tam bir profesyonel programidir. Ama yeni basliyorsan Frontpage ile baslaman gerekir. Cunku cok basit bir program..
-
teşekkürler LYCRa dediğini yapacağım
Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 5