Fujitron DVR Şifre Resetleme
-
Fujitron FRD-X9016N marka modelli FRD-X9016N201711136 seri numaralı kamera kayıt cihazım var.
Ben bunun 8 basamaklı şifresini unuttum. Daha önceden farklı marka model dvr kullanırken benzer durum yaşadığımda master şifre üreten uygulamalar ile şifremi sıfırlamıştım. Bu arkadaş o numaraları yemiyor. Arka arkaya deneyince belki doğruyu girsen de kabul etmiyor içindeki bios pilini söktüm bir miktar beklettim yine yemedi ama onu tekrar deneyeceğim. Nasıl çözecez bunu yahu?
-
xmeye cihazı olması lazım o yanlıs hatırlamıyorsam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rat.cctvsuperpassword&hl=tr&pli=1
bunu bi indir kilitli ekranda id veriyormu bi ona bak şifreleri dene genelde şifreler
k: 888888p: 888888
---
k: admin
p: 888888
-
666666
666666
admin
12345
yani ekranı atarsan sana ona göre yardımcı olayım..
0212 424 1616
en olmadı burayı ara destek iste yardımcı olurlar
cybermole tarafından 06/Ağu/24 13:25 tarihinde düzenlenmiştir -
pili uzun süreli sökünce saat sıfırlandı şifre falan da sıfırlanmıştır belki verdiğin şifreleri deneyeyim.
yunusdogan tarafından 06/Ağu/24 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
x yunusdogan bunu yazdı
pili uzun süreli sökünce saat sıfırlandı şifre falan da sıfırlanmıştır belki verdiğin şifreleri deneyeyim.
Cihaz kimliğini 000001 yap sonunu 1 yap yani
Öyle dene şifresiz yada yazdıklarımı
-
tamam deneyeyim bu arada bilgisayardan uygulama üzerinden izleyebilmek için surveillance client isimli bir uygulamaya zamanında kamerayı eklemişim kameranın id pass buraya girdiğim için pili mili sök tak yapmama rağmen önceden kayıtlı olan şifreyle giriş yapabiliyorum. bir diğer mesele bu yazılım üzerinden kameraları izleyebiliyor olmam yetmezmiş gibi sanki cihazın kendi üzerinden giriş yapmışım gibi tüm menüler açık geliyor. ama admin şifre ekranında benim malum şifre ******** olarak görünüyor yazılımın kurulu olduğu dizindeki notepad ile açılabilen dosyaların içeriğine baktığımda şifreye benzer bir satır bulamadım fi tarihinde bir uygulama vardı açıyosun farenin cursor imleç büyüteç haline geliyodu bu ****ların üstüne getirince laaapss diye şifreyi gösteriyordu. öyle bişe yapabilsem de çıkacak sanki ya. bu arada diğer dediklerini yarın deneyeceğim
-
x yunusdogan bunu yazdı
tamam deneyeyim bu arada bilgisayardan uygulama üzerinden izleyebilmek için surveillance client isimli bir uygulamaya zamanında kamerayı eklemişim kameranın id pass buraya girdiğim için pili mili sök tak yapmama rağmen önceden kayıtlı olan şifreyle giriş yapabiliyorum. bir diğer mesele bu yazılım üzerinden kameraları izleyebiliyor olmam yetmezmiş gibi sanki cihazın kendi üzerinden giriş yapmışım gibi tüm menüler açık geliyor. ama admin şifre ekranında benim malum şifre ******** olarak görünüyor yazılımın kurulu olduğu dizindeki notepad ile açılabilen dosyaların içeriğine baktığımda şifreye benzer bir satır bulamadım fi tarihinde bir uygulama vardı açıyosun farenin cursor imleç büyüteç haline geliyodu bu ****ların üstüne getirince laaapss diye şifreyi gösteriyordu. öyle bişe yapabilsem de çıkacak sanki ya. bu arada diğer dediklerini yarın deneyeceğim
Asterisk Password Spy 12.0 bu sanırım aradığın uygulama
-
@cybermole cihazın id adresinin sonunu 1 yapınca cihaz id hatası veriyor.
@Kentaki denedim ama yemedi -
servisi ara yardımcı oluyor bazıları.
Böyle bir tanesini bir trülü açamadım. Servisi aradım hemen master şifre verdiler.
-
https://cctvwiki.com/en/xiongmai-tech-password-reset/
Bu siteyi dene bi. Ben daha önce böyle yapmıştım tarih falan girip. Tabi makinenin gösterdiği tarihi gireceksin ne yazıyorsa ekranda.