Garanti Bankası Hesap İşletim Ücreti Kesti.
-
Garanti bankasına bu haftaiçi başkasının parasını kendi hesabıma yatırıp havale yapmak istedim fakat birden bakiyede azalma oldu 63.50 tl hesap işletim ücreti kesildiğini öğrendim.kullanmadığım bir kart için yılda 2 kez hesap işletim ücreti kesiyorlarmış daha öncedende kesmişti fakat sonradan farkına vardım ve üstelemedim.Bu yatırdığım para bana ait olmadığı için mahçup duruma düştüm.
Bildiğim kadarıyla hesap işletim ücretinin alınmaması gerek.Bu konu hakkında çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
-
Yok öyle birşey, alınıyor.
Hatta garantinin bununla ilgili bir mahkemesi var, hesap işletim ücretini alan adamı mahkemeye verip 230 tl mahkeme ücreti almıştı.
Otomatik ödeme vs gibi, yollarla anlaşacaksın aksi taktirde yapacak birşey yok.
10 senedir 6 kere tüketici haklarına verdim sadece bankaları
-
Garanti hesap işletim ücreti almasın diyorsanız igaranti indirin Android ve iPhone'a oradan hesap açın. Ona ücret alınmıyor.
Senin soruna gelecek olursak tek çaren müşteri hizmetlerini arayıp blöf yapman. Ama dediğin gibi hesabı fazla kullanmıyorsan gözlerinde değersiz müşterisin.
-
Diğer bankalarda geri ödemesinin yapıldığını duydum ve böyle bir ücretin alınamayacağınıda.
-
Garanti vermez. Musteri hizmetlerini arasanda sonuc sifir olur.
Istersen mahkemeye ver. Senin lehinekarar cikmaz. Velev ki cikti bir hafta sonra kurye mahkeme kagidi getirir hakkinda dava acildi diye.
Blof felan artik yemez oyle. Istemiyorsan calismaderler. Oto. Talimat verirsen almazlar
-
Haksız kazançlara dur diyelim :D arkadaş ağlanıcak halime gülmeye başladım 127 lira da az para değil yedirmemek lazım
-
adamlar zorla mi muşterisi yapıyorlar sizi ? kullanmayın o bankayı
ben karşıyım bizim burdaki şubede çalışan personel sayısı 34 ,o şubeye bağlı avukat sayısı 134 :) adamlar size sormadan kredi kartı gönderirler istemiyorsanız açmayın derler ,
gelirler size hesap işletim ücreti almıyacagız , hesap acın derler :D sonra kitlerler Allahı var adamların sistemleri bütün bankalardan iyi en çok banka matigi olan onlar ama gel gelelim comoloko banada geçen yıl kıtlediler iş yerim ora ile anlaşmalı oldugu için çalişmak zorunda kalıyordum işten cıktım hemen hesap işletim üçreti alcaz diye mesaj atılar bende kapattım.
-
Bankalar "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayımlanan ve 3 Ekim 2014 tarihinde yürürlüğe giren Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" öne sürüp buna göre kesinti yapıyorlar. Benden de geçen ay akbank wings kredi kartımdan 104 TL üyelik ücreti kestiler bende aradım müşteri hizmetlerini oradaki yetkili de bu yönetmeliği öne sürerek yasal diyince, bende siz bu ücreti geri ödüyormusunuz ödemiyormusunuz dediğimde üzgünüm böyle bir yetkimiz yok dediklerinde telefonu kapattım. 12.000 TL limiti olan black wings kredi kartını seyahat esnasında kayıp olmuştur acilen iptal edilmesi diye yazı yazarak hem sitesinden hemde faks gönderdim iptal ettiler. 1 hafta sonra kurye ile yenisini göndermiş almadım geri gönderdim müşteri hizmetleri aradı durumu sordu bende 104 TL aldığınız ücreti iade edin bir daha kesilmemesi şartıyla alırım dedim tamam dediler önce ücreti iade edin sonra kartı alacağım dedim :) hesap özetine yansıtmışlar iade ettiler. Garanti bankası kullanırsan ekime kadar kullanmazsan s...kime kadar diyerek hareket ediyor o bankanın ürünlerini kullanmıyorum. Rene'nin dediği gibi 2 adet otomatik talimat verirsen tahsil etmiyorlar hocam :)
-
Garantiyi maaş hesabı olarak açmıştım şimdi çalışmıyorum o şirkette.pazartesi ilk işim kartı iptal ettirmek olacak.diğer kullandığım kartlarda böyle problemler olmamıştı.
-
TheRunZex bunu yazdı
Garantiyi maaş hesabı olarak açmıştım şimdi çalışmıyorum o şirkette.pazartesi ilk işim kartı iptal ettirmek olacak.diğer kullandığım kartlarda böyle problemler olmamıştı.
Bence en iyisi iptal ettirmek hocam öğrenci ve geçici olarak çalışmayanlar için finansbank enpara hesabı iyi diyorlar bilemiyorum..
-
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Bir finansbank kalmıştı kullanmadığım onada gidim.