Gemini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar apple'de siri vardı galiba böyle telefonla konuşabiliyordun, istediklerimizi yaptırıyorduk falan öyle yapanları görmüşüm sanki. google baba'mız geri kalır mı (: detaylar aşağıda;

Gemini ya da eski adıyla Bard, Google AI tarafından geliştirilen ve 21 Mart 2023'te yayınlanan bir sohbet robotudurGoogle'ın LaMDA dil ailesini kullanan Gemini; şu anda 200'den fazla ülkede yayın yapmakta, 40'tan fazla dilde kullanılabilmektedir.

Şu anda deneysel olarak herkese açık ve ücretsiz kullanılabiliyor. Hala test aşamasında olduğu için sorulara yanlış ve rahatsız edici yanıtlar verebiliyor. Kullanıcıların geri bildirimleri ile geliştirileceği öne sürülüyor.

daha telefonumdan denemedim ama bilgisayardan denediğim;

---

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

telefonda kullanmaya başladım, okey google deyince gemini başlıyor. okey google'daki eski asistandan daha iyi olmuş fakat google home kullanmak ya da diğer özellikleri kullanmak için izin vermek gerekiyor bir kere.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Telefonu  xioami olanlara otomatik yüklendi zaten uzun xaman önce.

İlk baslarda cok uzun cevaplar veriyordu ama her seferinde hakaret edince artik kendini gelistirdi bana kisa cevaplar veriyor. Kişileştirme özelliği güzel.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

telefonda kullanmaya başladım, okey google deyince gemini başlıyor. okey google'daki eski asistandan daha iyi olmuş fakat google home kullanmak ya da diğer özellikleri kullanmak için izin vermek gerekiyor bir kere.

bende google baba'mıza herşey serbes (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

saatte kullanıyorum güzel çalııyor evi süpür,bütün ışıkları aç,bütün ışıkları kapat. solandaki ışıkları aç, yatak odasını kapat vs ok

ama şunları beceremiyor 

salon dışındaki bütün ışıkları kapat 

yada yatak odasının ışınığı kapay salonun ışığını aç vs komutları beceremiyor

ikilileri bazen yapıyor bazen yapamıyor 

salonun ve mutefağın ığını aç gibi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

birisi sesli asistan, birisi yapay zeka sohbet botu farklı şeyler aslında ama tam entegre olmaları zaman alır gibi. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

birisi sesli asistan, birisi yapay zeka sohbet botu farklı şeyler aslında ama tam entegre olmaları zaman alır gibi. 

google baba iş arıyo kendine :D   (;

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Bizim şirketin sikko videolu eğitimleri oluyor. Eğitim sonunda da sınavları var. Eğitimi artık hiç dinlemiyorum, sınav gelice de açıyorum geminiyi çekiyorum soruların fotoğrafını çatır çatır çözüyor soruları ve hep 100 çekiyor ibne gemini. Emeği geçenlerden yüce Tanrı razı olsun

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 672 Toplam Mesaj: 8
gemini