Gemini
-
arkadaşlar apple'de siri vardı galiba böyle telefonla konuşabiliyordun, istediklerimizi yaptırıyorduk falan öyle yapanları görmüşüm sanki. google baba'mız geri kalır mı (: detaylar aşağıda;
Gemini ya da eski adıyla Bard, Google AI tarafından geliştirilen ve 21 Mart 2023'te yayınlanan bir sohbet robotudur. Google'ın LaMDA dil ailesini kullanan Gemini; şu anda 200'den fazla ülkede yayın yapmakta, 40'tan fazla dilde kullanılabilmektedir.
Şu anda deneysel olarak herkese açık ve ücretsiz kullanılabiliyor. Hala test aşamasında olduğu için sorulara yanlış ve rahatsız edici yanıtlar verebiliyor. Kullanıcıların geri bildirimleri ile geliştirileceği öne sürülüyor.
daha telefonumdan denemedim ama bilgisayardan denediğim;
---
-
telefonda kullanmaya başladım, okey google deyince gemini başlıyor. okey google'daki eski asistandan daha iyi olmuş fakat google home kullanmak ya da diğer özellikleri kullanmak için izin vermek gerekiyor bir kere.
-
Telefonu xioami olanlara otomatik yüklendi zaten uzun xaman önce.
İlk baslarda cok uzun cevaplar veriyordu ama her seferinde hakaret edince artik kendini gelistirdi bana kisa cevaplar veriyor. Kişileştirme özelliği güzel.
-
Ekerci bunu yazdı
telefonda kullanmaya başladım, okey google deyince gemini başlıyor. okey google'daki eski asistandan daha iyi olmuş fakat google home kullanmak ya da diğer özellikleri kullanmak için izin vermek gerekiyor bir kere.
bende google baba'mıza herşey serbes (:
-
Ekerci bunu yazdı
saatte kullanıyorum güzel çalııyor evi süpür,bütün ışıkları aç,bütün ışıkları kapat. solandaki ışıkları aç, yatak odasını kapat vs ok
ama şunları beceremiyor
salon dışındaki bütün ışıkları kapat
yada yatak odasının ışınığı kapay salonun ışığını aç vs komutları beceremiyor
ikilileri bazen yapıyor bazen yapamıyor
salonun ve mutefağın ığını aç gibi
-
Ekerci bunu yazdı
birisi sesli asistan, birisi yapay zeka sohbet botu farklı şeyler aslında ama tam entegre olmaları zaman alır gibi.
-
RotKerim bunu yazdıEkerci bunu yazdı
birisi sesli asistan, birisi yapay zeka sohbet botu farklı şeyler aslında ama tam entegre olmaları zaman alır gibi.
google baba iş arıyo kendine :D (;
-
Bizim şirketin sikko videolu eğitimleri oluyor. Eğitim sonunda da sınavları var. Eğitimi artık hiç dinlemiyorum, sınav gelice de açıyorum geminiyi çekiyorum soruların fotoğrafını çatır çatır çözüyor soruları ve hep 100 çekiyor ibne gemini. Emeği geçenlerden yüce Tanrı razı olsun