General Mobile'ın Başlattığı Ucuza Telefon Akımı
-
Adamlar Gm Discovery ile yaptırkları karizmanın için ettiler Discovery 2 ile ama diğer firmalara örnek oldular :
-
valla etselerde sıvasalarda farketmez vatandaşın eli özellikli ama ucuz telefon gördü
bu samsunglar ayfonlar vatandaşaın hayatını sikti attı şarampoldan aşşağı
dilerim piyasa kaliteli çin cihazları ile dolar da samsungla ayfon yer yarılır içine girer
edit: ayrıca bende gm vardı konusunuda açmıştım
güç tasarrufunu kapatınca s3 ler 5s lerle sidik yarıştırıyordum grafik olsun internet hızı olsun
zalimadam tarafından 17/Oca/14 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Huawei ascend p6 kullaniyorum
Performans super s3 le ayirt edilemez
Tadarim zaten harika
Tek sıkıntı sarj bataryasi gucsuz pek dayanmiyo
-
şu taksit olayı bitince mecburen ucuzlayacak hepsi. telefon alacak varsa 2 ay kadar beklesin, acele etmesin.
-
x Prometheus bunu yazdı
şu taksit olayı bitince mecburen ucuzlayacak hepsi. telefon alacak varsa 2 ay kadar beklesin, acele etmesin.
Ben çok sanmıyorum evkurcular yaşadılar ama ! s4 2000 tl 24 ay taksitle kredi kartsız geçiriz
öte yadanda ucuz etin yahnisi yenmez derler bişi ucuza yapıpda sorunsuz olması beklenemez telefon iyidir. servis berbattır servis mükkemmele yakındır telefon arızadan kurtulmaz vs . . .
-
bunlarda gm gbi telpa falan garantili mi yoksa ithalat yapan firmalar mı yapıyo garantilerini?
ha bi de taksit olayının kalkmasına sevinenlerdenim bende. adamın cebinde 5s var kontörü yok, sigara versene diyo. ulan çapına göre kullansana telefon. benim işim internet üzerinden ve mecburiyetten akıllı telefon kullanmak zorunda olduğumdan gidip gm s3mini falan alıyorum. bu adam gitmiş taksitle 5s alıyo. aylık geliri benden 5 kat daha azdır. ama cebinde 5s var. şekilsiniz yaa hamınaa
-
x zalimadam bunu yazdı
valla etselerde sıvasalarda farketmez vatandaşın eli özellikli ama ucuz telefon gördü
bu samsunglar ayfonlar vatandaşaın hayatını sikti attı şarampoldan aşşağı
dilerim piyasa kaliteli çin cihazları ile dolar da samsungla ayfon yer yarılır içine girer
edit: ayrıca bende gm vardı konusunuda açmıştım
güç tasarrufunu kapatınca s3 ler 5s lerle sidik yarıştırıyordum grafik olsun internet hızı olsun
Olmayacak duaya amin denmez sayın mürid. Hele ki Apple... Samsung... LG... Sony...
Hemde hiç...
-
telefonların gereksiz pahalı olmasını anlamıyorum zaten. Artık bütün telefonlar birbirine benziyor. yazılım zaten android, 2000lira döktüğün telefonla 500 liraya aldıgın telefonun içindeki yazılım aynı yazılım. Geriye donanım kalıyor, Cpu ve Gpu piyasada tekel gibi bişey, büyük çogunlugu snapdragon&adreno kullanıyor, dolayısıyla hepsinde aynı maliyet, ram dediğin kralını taksan maliyeti 5 dolar, geriye adam akıllı bi tek ekran kalıyor, çin malı tabletlerde bile ips ekran var artık, binlerce para bayıldıgınız sony bile xperia z1e kadar tft den bozma dandik ekran kullanıyordu, telefonu biraz yan cevirsen renkler bozuluyordu falan. Dolayısıyla bugun 1000liraya kapıs kapıs gidecek hemde sana kar ettirecek telefon satabilirsin, ki buna vergiler dahil. Buna ayıkan firmalar her daim kazanacaktır, çok fazla adı duyulmadı ama huawei de yaptı bunu, p6 cok kral telefondu hemde dünyanın en ince telefonlarından, şimdide honor3x falan sürecekler piyasaya. Bugün huawei'de alsan Samsungta alsan donanımından yazılımına aynı seyi kullanıyorsun, geriye sadece firmaların ekledikleri göz boyama amaclı 1 kere meraktan acıp bi daha kullanmayacagın programlar kalıyor, yenilik diye tanıtılan seyleri sarjı bimesin diye kapatıyosun bile (galaxy s4teki gözle takip etme dalgası gibi, dogru düzgün calısmıyo bile)
bu konuda apple istisna, kendi yazılımını kullandıgı için o telefonu kullanmak istiyorsan ne fiyat koysa alacaksın baska caresi yok.