folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Gerekçeli Karara İtirazın Kabülü Sonrası...

Gerekçeli Karara İtirazın Kabülü Sonrası...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Gerekçeli karara itiraz sonra kabül edilmiş birinin tahliye süreci ne kadar sürede gerçekleşir? Bilgisi olan var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hukukçu var diye biliyordum bizim site de yaa...

Bir up gelsin bakalım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Gerekçeli karara itiraz sonra kabül edilmiş birinin tahliye süreci ne kadar sürede gerçekleşir? Bilgisi olan var mı?

şimdi tam detay yok bunda gerekçeli karara sen itiraz edemesin kardeşim karara edersin itiraz yolu açık vsvs :) zaten yargıtaya gidip gelmesi dosyanın en az 1 sene yolu var ona göre ceza veriyor hakim ve heyet.. ve itiraz ettin cezayı çok gördü yargıtay o zaman prosedür gereği 1 hafta diye biliyorum yada üst mahkemeden cevap ne zaman gelirse o zaman dışardasın..

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Hukukçu var diye biliyordum bizim site de yaa...

Bir up gelsin bakalım.

ne mahkemesı olduguna baglı olarak degısmekte dıye bılıyorum . varda kımse genelde bedavaya ıs yapmak ıstemıyor nettekı hukuk forum sıtelerıne bakabılırsın 

hipokondriyak tarafından 24/Şub/14 04:10 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 4