Girişimciye Sermaye Bulmaya Yarayan Bir Site Varmış,Detaylar İçin Okuyunuz!
-
Merhaba arkadaşlar bir fikrim var bir site varmış ,duyduğum ve şöyle çalışıyormuş;
ürünü satışa sunuyorsun o sistem üzerinden ve sistem sana belirli bir süre veriyormuş,sermayeni toplaman için ve ürünü atıyorum 2 tlden satıyorsun ve belli süre içinde sermaye için 20bin tl toplaman gerekiyor bu süre içinde 20 bini toplarsan ürününü satmış oluyorsun ve 2 tllik ürünleri millete yolluyorsun.yok o süre içinde 19.900 bile toplasan 20bini geçemediğin için toplanan paralar millete geri iade ediliyormuş ve sende mal satamamış oluyorsun çok mantıklı sıfır risk.
Bilen duyan varsa (Allah rızası için yardım etsin :) )
NetBABA tarafından 14/Ara/16 17:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Mantık ne? Ben bir avantaj göremedim
-
olması lazım.
"crowdfunding" olarak geçer bu siteler.
RockZs tarafından 14/Ara/16 09:40 tarihinde düzenlenmiştir -
fongogo
kickstarter siteleri bu işe yarıyor
-
En babası https://www.kickstarter.com/
Bu da türklerin yaptığı https://arikovani.com/
@edit : şu proje çok hoşuma gitmişti hedefinin üzerinde gelir topladı https://arikovani.com/projeler/akilli-baston/detay
TxT tarafından 14/Ara/16 09:50 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
para bulma ihtimalin oluyor ve talep varmı öğrenmiş oluyorsun ve üründe satabiliyorsun,örnek bu sistemde ürününü satarak kaynak oluşturmuş oluyorsun ve reklamda yapmış oluyorsun ,ayrıca arkadaşlara verdikleri adresler için de teşekkürler.
-
NetBABA bunu yazdıfuturist bunu yazdı
para bulma ihtimalin oluyor ve talep varmı öğrenmiş oluyorsun ve üründe satabiliyorsun,örnek bu sistemde ürününü satarak kaynak oluşturmuş oluyorsun ve reklamda yapmış oluyorsun ,ayrıca arkadaşlara verdikleri adresler için de teşekkürler.
bu siteleri bilmiyorsan bulamıyorsan girme zaten bu işlere hiç :)
-
NetBABA bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Sağol. Böyle anlatınca cazip :))
-
alicem bunu yazdıNetBABA bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu siteleri bilmiyorsan bulamıyorsan girme zaten bu işlere hiç :)
Şöyle gelişti mevzuu bizim müdür dedi böyle bişi var dedi, bende adresi ver dedim, oda vermem dedi. benimde bi fikrim vardı onun için bi kaynak bulma yöntemi olarak mantıklı geldi olay bu ve sağolsun TBT deki kardeşlerim yardımcı oldular.
-
Girmeden diyorum "ulan crowd funding bu ama herhalde biri crowd funding'i yeni öğrenmiş olamaz, olabilir mi ? yok ben gireyim bakayım başka güzel bir sitedir", crowd funding.
Ne verseler ekime = indiegogo (ne kadar toplarsan onu alırsın)
vermezlerse sikime = kickstarter (limiti geçemezsen alamazsın)