Gittigidiyor Ve Sahibinden Nekadar Komisyon Alıyor
-
Geçenlerde aklıma gelmiştide ben bir ürün satmak istiyorum, ve değeri 100 tl diyelimki
Ben kaç tl 100 tl ye sattım bu ürünü gittigidiyordan bana gittigidiyor kaç tl öder ? ve hangi bankalarla alabilirim ? Benim hesap numaram yok pttden yollarlarmı oraya buraya komisyon vermek istemiyorum. Banka hesap numarası şartmı ? yoksa farklı bir yolla ödeme yapabiliyorlar mı ? eğer öyleyse banka paradan bir miktar keser mi ?
-
HolyZat bunu yazdı
Geçenlerde aklıma gelmiştide ben bir ürün satmak istiyorum, ve değeri 100 tl diyelimki
Ben kaç tl 100 tl ye sattım bu ürünü gittigidiyordan bana gittigidiyor kaç tl öder ? ve hangi bankalarla alabilirim ? Benim hesap numaram yok pttden yollarlarmı oraya buraya komisyon vermek istemiyorum. Banka hesap numarası şartmı ? yoksa farklı bir yolla ödeme yapabiliyorlar mı ? eğer öyleyse banka paradan bir miktar keser mi ?
Gg = % 10 kesiyor + birşey satmak için ilan verdiğinde ücret alıyor (1-2 tl bişey) ptt'ye ödeme yapmıyor banka hesabın olmak zorunda
sahibinden.com = mağaza sahibiysen %6 normal kullanıcı ise %7 listeleme için para istemiyor ama sahibinden.com üzerinden satış yaparsan dediğim gibi oranlarda para kesiyor. Yine banka hesabın olmak zorunda.
-
KaRaKuLe bunu yazdıHolyZat bunu yazdı
Gg = % 10 kesiyor + birşey satmak için ilan verdiğinde ücret alıyor (1-2 tl bişey) ptt'ye ödeme yapmıyor banka hesabın olmak zorunda
sahibinden.com = mağaza sahibiysen %6 normal kullanıcı ise %7 listeleme için para istemiyor ama sahibinden.com üzerinden satış yaparsan dediğim gibi oranlarda para kesiyor. Yine banka hesabın olmak zorunda.
sahibinden normal üye %8 ve listeleme ücreti almıyor! ancak kredi kartı & tc onay istiyor yoksa ilan açılamıyor
-
sanalpazar'dan aç %7 alıyor sadece
-
herşey milleti alıştırana kadar ondan sonra deli gibi para ver bunlara..
hiçbirini kullanmadım kullanmamda
-
herşeye para kesiyorlar iyicene boka sardı şehir hayatı amk şuraya bak birşey satmak istiyoruz o , şu , bu komisyon alıyor
geçen gün hesaba para geldi 50 lira kestiler uyuz oldum kapattım bir sürü saçmalık
-
vay amk sahibinden %10 sanalpazar %5 değilmiydi..
bi site vardı %3 kesiyordu. geçen açılmıştı konusu
-
DestinatioN bunu yazdı
vay amk sahibinden %10 sanalpazar %5 değilmiydi..
bende öyle biliyordum. sanalpazara şimdi baktım yüzde 5 yazıyor sitesinde
Hizmet bedelimiz %5'tir ve bu hep böyle kalacaktır.