GO!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bboyz
    Bboyz's avatar
    Erkek
    Beyler aranızda go oynamayı bilen varsa bi zahmet benle irtibata gecsin istiyorum ne lan bu kimse yok lan burda b u oyunu bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz , Acı değil bu vatan toprağına dökülen kari$ kari$ Ya vatan ya da can, rab bin´den rahmet sana ; kefensiz yatan Gozunu buraya dikenin oyarim gozunu Cakal , fazla golge ediyorsun ha! Turkcerap´te milliyet,biraz daha ciddiyet Yaylan ulan ibne simdi nefret onunde . Saga sola bakmasana lan simdi bana ! Turkcerap´te geliyorum iste sana bomba, Dalgalanan goklerde yildiz ve hilal Hakkidir hakka tapan milletimin istiklal ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Erkek
    bilen yoksa neden soruyon lan

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skullomaniaa
    skullomaniaa's avatar
    Erkek

go neya goal stroam mı yada böle yazılıyo heralde omu

Sirkat çoğalıp lafz-ı sadakat modalandı, Namus tamam oldu hamiyyet yeni çıktı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bboyz
    Bboyz's avatar
    Erkek
    GO!!!
    Satranc gibi ama daha super!!!!!!!!

Manyak bi oyun! TAslarla oynanıyo!!!
    Akıl oyunlarını ızledıysenız ordada oynuyolar hatta!!!1

SATRANÇ ÇATIŞMA İSE GO SAVAŞIN TA KENDİSİ!!!!

Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz , Acı değil bu vatan toprağına dökülen kari$ kari$ Ya vatan ya da can, rab bin´den rahmet sana ; kefensiz yatan Gozunu buraya dikenin oyarim gozunu Cakal , fazla golge ediyorsun ha! Turkcerap´te milliyet,biraz daha ciddiyet Yaylan ulan ibne simdi nefret onunde . Saga sola bakmasana lan simdi bana ! Turkcerap´te geliyorum iste sana bomba, Dalgalanan goklerde yildiz ve hilal Hakkidir hakka tapan milletimin istiklal ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaTaN
    SaTaN's avatar
    Erkek
    ne soruyon lan hıyar..saka saka ben bılıyom ama takılmıyom..

--SaTaN WaS HeRe--
Toplam Hit: 1861 Toplam Mesaj: 5