Google Maps Firma Bilgileri Toplayıcı Chrome Eklentisi
-
Piyasada bulduklarım hep saçma çalışıyordu, bende kendim yazayım dedim, hatasız sorunsuz içerik topluyor. İşletme adı, Telefonu ve Websitesi bilgilerini toplayıp .csv şeklinde veriyor.
Chrome a geliştirici modunda yükleyebilirsiniz.
Buraya Tıkla İndir!harita_app adresi de alan versiyonu burdan indirebilirsiniz.
Eklenti üzerinde nasıl kullanılır bölümü var. Google Maps’i açın: https://www.google.com/maps Konum ve firma türü arayın: Örnek: İzmir kuaförler, Antalya restoranlar, Sapanca butik oteller sonra eklentiyi çalıştırın.
Taramayı başlat dedikten sonra, liste sonuna kadar tüm firmaları listeleyecek, biraz bekletip firma kartlarını açacak ve bilgileri toplayacak. Tarayıcı üzerindne çalıştığı için kapatmayın ve işlemin bitmesini bekleyin, ortala 3-5 dakika sonra .csv hazır.
Eğer işinizi gördüyse işletmemin google kaydına bir yorum olarak iyilik isterim, teşekkürler. :)
https://g.co/kgs/upMKgku -
İşlevsel olmuş teşekkürler
-
Yükledim ama nasıl kullanılır çözemedim ilk 3 dk.
Sonrasında google haritalar yerine google maps ı açtım ve çalışmaya başladı.Denedim ,çıktı sonucu net değil karekter sorunu var geçenlerde bu konuda çözüm aramıştım bu o konuya bir çözüm olarak iyi oldu ama bu sorun düzeltilirse zaten eline emeğine sağlık ama ne güzel olur dadından yenmez...
-
NetBABA bunu yazdı
Sonrasında google haritalar yerine google maps ı açtım ve çalışmaya başladı.Denedim ,çıktı sonucu net değil karekter sorunu var geçenlerde bu konuda çözüm aramıştım bu o konuya bir çözüm olarak iyi oldu ama bu sorun düzeltilirse zaten eline emeğine sağlık ama ne güzel olur dadından yenmez...
Hocam ne kullanıyorsun işletim sistemi windows mu ? Mac te böyle bişi olmadı ama. Türkçe karakter sorunu için eklentiyi güncelledim, şimdi düzelmiş olması gerek. -
Shephard bunu yazdıNetBABA bunu yazdı
Hocam ne kullanıyorsun işletim sistemi windows mu ? Mac te böyle bişi olmadı ama. Türkçe karakter sorunu için eklentiyi güncelledim, şimdi düzelmiş olması gerek.evet win10 kullanıyorum ,birde mapste oluyor google haritalarda olmuyor onada bir ayar çekersen büyük sevap(iyilik) yaparsın. Eğer geliştirmek istersen dosyaya konum linkini ve görselini de bastırabilsen bence satışını bile yapabilirsin.
-
NetBABA bunu yazdıShephard bunu yazdıNetBABA bunu yazdı
Hocam ne kullanıyorsun işletim sistemi windows mu ? Mac te böyle bişi olmadı ama. Türkçe karakter sorunu için eklentiyi güncelledim, şimdi düzelmiş olması gerek.evet win10 kullanıyorum ,birde mapste oluyor google haritalarda olmuyor onada bir ayar çekersen büyük sevap(iyilik) yaparsın. Eğer geliştirmek istersen dosyaya konum linkini ve görselini de bastırabilsen bence satışını bile yapabilirsin.
harita_app adresini alan versiyonu burdan indirebilirsiniz. valla biraz ilgi var, geliştirebildiğim kadar geliştireceğim vakit buldukca.
-
guzelmis. tesekkurler. nerde yaziliyor bu meretler ?
telefonlarda hata var gibi. ayni numaraya alt alta 2 rowa yaziyor mutlaka.
bunun aslinda gps coordinatlarinida lon/lat diye kaydettirsen daha fazla insanin ilginisini cekebilirsin.
fotolarida kaydetsen bombastik resmen.
-
hocam eline sağlık en yakın zamanda test edeceğim aradığım birşeydi.
-
Shephard bunu yazdıNetBABA bunu yazdıShephard bunu yazdıNetBABA bunu yazdı
harita_app adresini alan versiyonu burdan indirebilirsiniz. valla biraz ilgi var, geliştirebildiğim kadar geliştireceğim vakit buldukca.
Teşekkürler eline emeğine sağlık.