Görev Yap Para Kazan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorbaa
    zorbaa's avatar
    Erkek

Dün akşam +84 ile başlayan bir numaradan görev yap para kazan şeklinde bir mesaj aldım .genelde çok bilinen markaların Instagram sayfalarını beğendiriyor . Dolandırıcı olduğunu anladım . Biraz isleteyim dedim dünden beri adam 700 lira para yolladı . Daha fazla dolandiramiyorum . İllede paket almamı istiyor . Ben adamı iyice yoldum. Size dek gelirse sizde yolun dikkat edin dolandırılmayın . Boş vaktim yok gercekten böyle işe yarayan  bir platforma ihtiyacım var . Online görevleri yapabileceğim boş vaktimi degerlendirebilecegim.

Bu arada dolandırıcı son olarak assagidaki mesajı attı yarın bakarız dedim . Nasıl daha fazla oyalayabilirim taktiğe ihtiyacım var 

Alibaba Tina:

Karışık görevler: 25-26

1: Bu görev, görevi beğen ve şanslı alışveriş merkezi görevlerinden oluşan karma bir görevdir.

2. Tamamlamak istediğiniz görev seçeneğini seçin, işletme yöneticinizle iletişime geçin, size görevi nasıl tamamlayacağınızı söyleyecektir.

3. Her şanslı alışveriş merkezi seçeneğinde 1-3 sipariş vardır, her siparişte %30'dan fazla komisyon vardır, miktar rastgeledir, şanslı görevin her siparişi tamamlanmalıdır, aksi takdirde şanslı görev tamamlanamaz

Aşağıdan bir seçenek seçin, seçeneği işletme yöneticisine, Lucky Mall Trader tekliflerine gönderin ve para yatırın, tamamlayın ve anında geri ödeyin! Güvenli ve güvenilir! Not: Lucky Mall kapora ödemiştir! Daha fazla ayrıntı için lütfen görevin nasıl yapıldığını açıklayacak olan Operasyon Müdürü ile iletişime geçin.

👇👇👇👇👇👇

Görev 25: https://instagram.com/rubyrose?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Görev 26:

⭐️Seçenek A: Ön ödeme: 300₺, %30 komisyon = 390₺.(1-3 sipariş)

⭐️Seçenek B: Ön ödeme: 600₺, %30 komisyon = 780₺.(1-3 sipariş)

⭐️Seçenek C: Ön ödeme: 800₺, %30 komisyon = 1040₺.(1-3 sipariş)

⭐️Seçenek D: Ön ödeme: 1200₺, %40 komisyon = 1680₺.(1-3 sipariş)

⭐️Seçenek E: Ön ödeme: 2000₺, %40 komisyon = 2800₺.(1-3 sipariş)

⭐️Seçenek F: Ön ödeme: 5000₺, %40 komisyon = 7000₺.(1-3 sipariş)

⚠️⚠️⚠️lütfen aklınızda bulundurun!!!Karışım görevi tamamlandıktan sonra,Ekstra 50₺ komisyon bonusu alacak

Tüccarın şanslı görevi başlıyor

bana seçimini söyler misin

Aytaç:

Mesai bitti yarın katılayim bunlara.

Alibaba Tina:

Merhaba, eğer görevi şimdi yarıda keserseniz bir sonraki görevi tamamlayamazsınız.

Aytaç:

Boş yere eft ücreti odemeyelim

Alibaba Tina:

Şimdi tüccarın refah görevi

bana seçimini söyler misin

zorbaa tarafından 28/Ağu/23 23:29 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Para yolladıgı hesaplar takip edilen yada çalıntı hesaplarsa sorun yaşarsın, tbt de daha önce konusu açılmıştı sanırım.

Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 2
dolandirici