Güvenli Modda Program Kurmam Lazım -Çözüldü-
-
bilgisayarım sadece güvenli modda açılıyor acilen bi flasha windows isosu yazdırıp format atmam lazım. yarına MUTLAKA yetiştirmem gereken bi çalışmam var. güvenli modda program kuramadığım için Windows DVD-USB tool'u kuramıyorum.
http://www.pcsozluk.com/guvenli-modda-program-kurulumu-windows-installer/
şöyle bi site var bişiler yazıyor da hiç bişe anlamadım. yardımcı olur musunuz ya da alternatif çözümler.
EDİT: Çözdüm yukardaki linkteki yöntemi zor bela yaptım anahtar isimleri biraz farklı orda veridğinden win10 olduğu için galiba yazı 2013 de yazılmış çünkü. DVD Tool kurabildim.
RotKerim tarafından 10/Eyl/19 00:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben win 10 iso içindeki dosyaları direkt flasha kopyalayıp usbden boot edip sıkıntısız format atıyordum hocam, dene bir istersen.
-
h2so4 bunu yazdı
Ben win 10 iso içindeki dosyaları direkt flasha kopyalayıp usbden boot edip sıkıntısız format atıyordum hocam, dene bir istersen.
hocam regeditten zor bela program kurmayı açtım. dvd tool kurdum. ama direk isonun içindeki atıp kurmayı hiç denemedim aklımda bulunsun ama. teşekkür ederim ilgine
-
h2so4 bunu yazdı
hocam regeditten zor bela program kurmayı açtım. dvd tool kurdum. ama direk isonun içindeki atıp kurmayı hiç denemedim aklımda bulunsun ama. teşekkür ederim ilgine