Güzel Hosting Nasıldır?
-
Yaptığım siteler artmaya başladığı için reseller almayı düşünüyorum. Fakat güvenilir kaliteli bir firma arıyorum.
Güzel hosting'in fiyatları ve referans sitelerinin açılma hızları iyi gözüktü, R10'daki yorumlarıda fena değil.
Fakat burdan aktif olarak kullananlar olabilir diye sormak istedim. -
niye turklerle calisiyorsun ki
-
warez-host rulz :D
adult warez null scrippt serbest
savıcıdr mahkeme kararıdır hiç bi bok işlemez :D
-
servage.net
1 tb trafik
1 tb alan
sınırsız alt özellikler
sınırsız destek 7/24
ama ingilizce
alırsan davet gönderim davetle hediye veriyo alanada davet edenede:|
-
servage.net saglamdır ha ama oda hostgator gibi x)
-
Güzel Hosting'i sorduğum halde başka firmaları tavsiye edenlere teşekkür ederim. Ne kadar işime yaramıyor olsada vakit ayırıp mesaj yazmışsınız.
7-19: Şimdiye kadar hep türklerle çalıştım, hosting konusunda bir sorun yaşamadım. Reseller olayına ilk defa girdiğim için yabancı düşünmedim.
EDiT-> Ayırca söylemeden geçemiycem; Yazdığınız warez-host ve servage.net'in yıllık fiyatları benim sorduğumdan daha pahalıya geliyor. Hepsini geçtim biraz maliyet düşünerek mesaj atın, önce benim sorduğuma bir bakın.
Ne kadar öyle olmadığını düşünsem de Fanboy'luk yapar gibi olmuş mesajlarınız. -
arkadaşlar yabancı en iyi hosting firması hangisi? bluehost iyimi?
-
guzel.net.tr i diyorsan süperlerdir.3 ay reseller kullandım adult a izin olmadığı için ayrılmak zorunda kaldım,yakın zamanda vds alıcam kendilerinden.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------guzel.net.tr i diyorsan süperlerdir.3 ay reseller kullandım adult a izin olmadığı için ayrılmak zorunda kaldım,yakın zamanda vds alıcam kendilerinden.
-----------------------------
evet o firmadan bahsediyorum. teşekkür ederim
Toplam Hit: 3470 Toplam Mesaj: 9