folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi E-Ticaret Yazılımını Seçmeliyim?

Hangi E-Ticaret Yazılımını Seçmeliyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Selamlar Hocam,
    Bitkisel kozmetik, aromaterapi, fitoterapi ürünleri üretiyoruz. Trendyolda bir mağaza açtık 1 yılı dolacak, direk kendi sitemizden satış yapmayalım dedik blog şeklinde kullandık. Ancak şimdi kendi sitemize eticaret sistemi kurmak istiyoruz. 

Kendimiz sürekli arkaplan ile ilgilenemeyebiliriz, hazır altyapı daha mantıklı geliyor. En azından rica edip düzenleme yapılıyor hizmet aldığımız için..

Güncel kullandığınız ve keyif aldığınız eticaret yazılımları veya şirketleri nelerdir? Artısı ve eksisi ile önerileri merak ediyorum. (Butik Üreticiyiz)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Hocam çok fazla ürünün yoksa TSOFT senin için yeterli. Pazaryeri entegrasyonları da var stoğu tek yerden takip edebilirsin.

Tuzlu geldiyse Ticimax te olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Güzel konu bana da lazım ama firmalara sorduğumda hep senelik ücret alıyorlar ve bu fiyatlar yeni başlayacak kişiler için ultra lüks.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chardonnay
    Chardonnay's avatar
    Dişi

Bağımsız olarak düzenlemeler yapabileceğin, içerisine SEO ve diğer pazarlama araçlarını dahi kolaylıkla entegre edebileceğin basit, yardım almadan kullanılabilen bir altyapı hizmeti olarak Wix öneririm. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Ticimax kadar profesyonel e-ticaret odaklı değil fakat yeni başlangıçlar, mobile app oluşturulması ve siteyi büyütmek için ideal olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Güzel konu bana da lazım ama firmalara sorduğumda hep senelik ücret alıyorlar ve bu fiyatlar yeni başlayacak kişiler için ultra lüks.

aynen hocam aylık yüksek fiyat istiyorlar.

küçük ile başlamak lazım ama daha sonra geliştirme seçeneği de olmalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Woocommerce tercihim

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

hocam pek anlamam ama https://www.shopphp.net/ buna bi bak, bununla yapılan siteler çok hoşuma gidiyor. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

ilk giriş için wp ilerleyen süreçte başka yazılıma bakarsın

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 8
e-ticaret yazılım firma