Hangi E-Ticaret Yazılımını Seçmeliyim?
-
Selamlar Hocam,
Bitkisel kozmetik, aromaterapi, fitoterapi ürünleri üretiyoruz. Trendyolda bir mağaza açtık 1 yılı dolacak, direk kendi sitemizden satış yapmayalım dedik blog şeklinde kullandık. Ancak şimdi kendi sitemize eticaret sistemi kurmak istiyoruz.
Kendimiz sürekli arkaplan ile ilgilenemeyebiliriz, hazır altyapı daha mantıklı geliyor. En azından rica edip düzenleme yapılıyor hizmet aldığımız için..
Güncel kullandığınız ve keyif aldığınız eticaret yazılımları veya şirketleri nelerdir? Artısı ve eksisi ile önerileri merak ediyorum. (Butik Üreticiyiz) -
Hocam çok fazla ürünün yoksa TSOFT senin için yeterli. Pazaryeri entegrasyonları da var stoğu tek yerden takip edebilirsin.
Tuzlu geldiyse Ticimax te olabilir.
-
Güzel konu bana da lazım ama firmalara sorduğumda hep senelik ücret alıyorlar ve bu fiyatlar yeni başlayacak kişiler için ultra lüks.
-
Bağımsız olarak düzenlemeler yapabileceğin, içerisine SEO ve diğer pazarlama araçlarını dahi kolaylıkla entegre edebileceğin basit, yardım almadan kullanılabilen bir altyapı hizmeti olarak Wix öneririm. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Ticimax kadar profesyonel e-ticaret odaklı değil fakat yeni başlangıçlar, mobile app oluşturulması ve siteyi büyütmek için ideal olabilir.
-
frekaze bunu yazdı
Güzel konu bana da lazım ama firmalara sorduğumda hep senelik ücret alıyorlar ve bu fiyatlar yeni başlayacak kişiler için ultra lüks.
aynen hocam aylık yüksek fiyat istiyorlar.
küçük ile başlamak lazım ama daha sonra geliştirme seçeneği de olmalı.
-
Woocommerce tercihim
-
hocam pek anlamam ama https://www.shopphp.net/ buna bi bak, bununla yapılan siteler çok hoşuma gidiyor.
-
ilk giriş için wp ilerleyen süreçte başka yazılıma bakarsın