Herhangi Programın Reklamlarını Engelleme Nasıl Olur?
-
Merhaba arkadaşlar. Bana şu aşağıdaki programın reklam bölümünü nasıl engelleyebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz? Nasıl yapabiliriz bunu?
Program server ve client şeklinde çalışıyor. Sadece Client olanı kurup onun reklamını nasıl engelleriz? Serverde sorun, reklam yok.
Bu linkten http://pcwise.nttgame.com/sub/general/main2.html client i indirip deneyebilirsiniz.Ben biraz araştırdım da güvenlik duvarından (gelen- giden) kurallar bölümüyle ilgili birşeyler buldum ama başarılı olamadım. KMPlayer i host dosyası aracılığıyla engelliyoruzya onun gibi birşey varsa o çok iyi olur.
Birde bu verdiğim linkteki client i kurup deneyen olursa programın başlangıçta simge durumunda olacak şekilde nasıl başlatabiliriz bunu da araştırdım bulamadım bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Kurduğum sistem windosw 10 bunu da belirteyim.
Buraya not düşeyim reklam engelleme simge durumuna küçültme konusunda bilgisi olup ama programı kurmak istemeyen arkadaşlar varsa onlardanda yardım alabilirim. Siz yönlendirin ben uygularım sonucu paylaşırım
eyuperol tarafından 22/Şub/18 08:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Konu güncel paylaşımlarınızı bekliyorum.
-
AdGuard ile istediğin programi süzebiliyorsun
-
ad mucher işini görecektir my filter bölümünden ekleyebilirsiniz.
-
system32/driver/etc hosts dosyasına siteye köprü at
-
satrekarte bunu yazdı
system32/driver/etc hosts dosyasına siteye köprü at
Hocam dediğinizi nasıl yapabilirim ? yönlendirebilir misiniz?
-
tolgasen bunu yazdı
AdGuard ile istediğin programi süzebiliyorsun
blackstone_tr bunu yazdıad mucher işini görecektir my filter bölümünden ekleyebilirsiniz.
Hocalarım verdiğiniz programları denedim ama ya ben yapamadım ya da benim isimi görecek olan bunlar değil.
Tekrara belirteyim ben bir programın reklamını engellemek istiyorum.
KMplayer in host dosyasından engellendiği gibi ya da daha farklı yöntemle
Bu arada daha yeni deneme şansım olduğu için geç dönüş yaptım idare edin ;)
-
Fiddler yükle. Programın isteklerini yakala. Ip/domainleri filtrelere, host dosyasından locale yönlendir. Çözersin.
-
Android cihazlar için var mı uygulama ? Tarayıcıda uygulamalarda reklamları engelleyecek birşey?
-
KotomineKirei bunu yazdı
Android cihazlar için var mı uygulama ? Tarayıcıda uygulamalarda reklamları engelleyecek birşey?
rootlu cihaz için adaway, rootsuz için firefox + adblock plugin.