Hizli Baslangic İcin Web-Mobile-Tasarim-Nosql Kurslari
-
Selamlar
Cok eskiden bildigim ve egitmen olarak gercekten begendigim Shaun Pelling'in mobile yazilimdan, web'e kadar, tasarimdan, nosql databaselerine kadar, firebase'e kadar bir cok konuda sifirdan baslayip bir seyler yapabileceginiz seviyeye kadar getirebilecek setler hazirlayip youtube üzerinden sunuyor.
nodejs ve socket.io'yu ben de buradan ögrenmistim. Webci olmadigim icin cok derine girmem gerekmiyor ama php, js, bootstrap, angular, vue, css, react gibi bir cok konular var. Python da mevcut.
Videolarin dili ingilizce ve altyazilari yok ancak yüksek seviye ingilizce bilmenize de gerek yok.
Bahsettigim alanlarda bir seylere baslamak isteyenler icin harika bir yer, cok detaya bogmuyor. Elbette yeterli degil, pratikle ve ekstra makalalerle gelistirmeniz gerekiyor ancak kendinize özgüven getirecek bir sekilde bilgi pompaliyor ve bol bol pratik yapma üzerine kurulu videolar
Playliste burdan ulasabilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCW5YeuERMmlnqo4oq8vwUpg/playlists
-
Konular güzel. Teşekkürler.
-
Flutter dersleri icin dun adamin kanalina abone oldum, bu kadar denk gelir :)
-
Eyvallah ustad
-
Süpersin inceleyelim
-
Güzel paylaşım teşekkürler
-
Rica ederim arkadaslar, umarim faydali olur. Bu derece kaliteli egitimleri ücretsiz paylasan zor bulunuyor..
NmC bunu yazdıFlutter dersleri icin dun adamin kanalina abone oldum, bu kadar denk gelir :)
hocam bu flutter dersleri icin millet baya bi baski kurdu elemanin üzerinde nerdeyse 1 yildir her videonun altina flutter istiyoruz diye mesajlar vardi :) en sonunda o da dayanamayip yapti baya gec oldu ben ögrenmistim ama eminim cok faydali olacaktir. Gerci kursa baktigimda cok baslangic seviyesi icin ama yine de baslamak icin yeterli. Kolay gelsin
-
görmeyenler icin up
-
@unbalanced
hoş geldin hocam. Özverili paylaşımlarını çok seviyorum. Tebrikler ellerine sağlık
-
@kafkavari tesekkürler hocam :) Zaman buldukca bazi seyler paylasiyorum umarim faydali oluyordur. Bos buldugum zamanlarda cesitli konularda makaleler yazip paylasmayi düsünüyorum