folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hobi Amaçlı Langırt Masası Almak İstiyorum [Yardım]

Hobi Amaçlı Langırt Masası Almak İstiyorum [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hobi amaçlı(jetonlu ve para atmalı değil) evime langırt masası almak istiyorum. İnternetten bir kaç site buldum fakat fiyatları çok astronomik rakamlarda. Ucuz yollu, sağlam, güzel bir langırt masası nereden veya hangi siteden alınır? Bilenler yardımcı olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

Not: İstanbulda yaşıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hocam bı ara bılardo masası bakmıstık sanırım en uygun sahıbındende bulursun gıbıme gelıyor

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

hocam bı ara bılardo masası bakmıstık sanırım en uygun sahıbındende bulursun gıbıme gelıyor

hocam baktım oralara fakat istediğim kalitede 24 figürlü langırtların en uygunu 300 TL(kargo hariç).

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    Cybow bunu yazdı

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hobi amaçlı(jetonlu ve para atmalı değil) evime langırt masası almak istiyorum. İnternetten bir kaç site buldum fakat fiyatları çok astronomik rakamlarda. Ucuz yollu, sağlam, güzel bir langırt masası nereden veya hangi siteden alınır? Bilenler yardımcı olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

Not: İstanbulda yaşıyorum.

http://www.elitbilardo.com.tr/

bi bak hocam fiyatlarda güzellik yaparız fakat ev tipi adam akıllı bi langırt istiyorum dersen 600 lirayı gözden çıkartman lazım bunun düşüğüne olsun dersen altis marka çocuklar için langırt masaları var ama bi boka benemez hiç zevk vermiyor

LG-200 Langırt

http://www.elitbilardo.com.tr/urun/lg-200-langirt_155.aspx?CatId=150

sahin141 tarafından 18/Haz/13 02:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1856 Toplam Mesaj: 4