Holyone İle İlgili
-
arkadaşlar bilirsiniz google babamız iphone siri'deki gibi kişisel yapay zeka asistanı gemini yapmış. eh mürit olarak rahat durur muyuz (: benle ilgili bişey yok sadece "ajan"lıkla alakalı şeyler yazıyor amaaa HolyOne ile ilgili neler neler var (:
ben üye olduğum zamanlardan beri @HolyOne'yi hep "1.Holy" diye düşünüyordum (: hatta 2. 3. holy'de mi var diye düşünmüştüm holytwo holythree falan :D
gemini'ye göre HolyOne;
--------------------
HolyOne
"HolyOne" terimi, genellikle dini veya manevi bağlamlarda kullanılan bir ifadedir ve "kutsal olan" veya "kutsal varlık" anlamına gelir. Bu terim, farklı inanç sistemlerinde ve kültürlerde farklı anlamlar taşıyabilir.
Genel olarak "HolyOne" ifadesi şunları ifade edebilir:
Tanrı veya İlahi Varlık:
Tek tanrılı dinlerde, "HolyOne" genellikle Tanrı'yı veya ilahi bir varlığı ifade eder. Bu, Tanrı'nın kutsallığını, yüceliğini ve benzersizliğini vurgular.
Kutsal Kişi veya Varlık:
Bazı inançlarda, "HolyOne" terimi, kutsal kabul edilen insanları veya varlıkları da ifade edebilir. Örneğin, peygamberler, azizler veya melekler gibi.
Kutsal Nesne veya Yer:
Bazı durumlarda, "HolyOne" terimi, kutsal kabul edilen nesneleri veya yerleri de ifade edebilir. Örneğin, kutsal kitaplar, tapınaklar veya ibadet yerleri gibi.
"HolyOne" teriminin kullanıldığı bazı bağlamlar:
Dini metinler ve dualar:
Birçok dinde, "HolyOne" terimi, Tanrı'ya veya ilahi varlıklara yapılan dualarda ve dini metinlerde kullanılır.
Manevi konuşmalar ve yazılar:
Manevi konuları ele alan konuşmalarda ve yazılarda, "HolyOne" terimi, kutsallık ve ilahilik kavramlarını ifade etmek için kullanılabilir.
Sanat ve müzik:
Dini veya manevi temalı sanat eserlerinde ve müziklerde, "HolyOne" terimi, kutsal olanı ifade etmek için kullanılabilir.
Örnek olarak Topkapı Sarayı'nda bulunan Mukaddes Emanetler dairesinde bulunan eserler bu bağlamda ele alınabilir.
Ek olarak, "isim hakkı" konusunda da kısa bir bilgilendirme yapmak isterim. İsim hakkı, teknik anlamda bir marka tescilidir. Markalara ilişkin hükümler ise 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında korunmaktadır.
----------------
@HolyOne hocam ben şahsi yorumumu katamıyorum sağın solun belli olmaz şimdi, yukarıdakiler gemini'nin dedikleri (; senin atacağın ban'ıda kaldırmaya under. amcamızın @underzero bile şeyi=gücü bile yetmez :D sevgiler&saygılar (;
-
Ben destur çekerek okudum, umarım sende desturla konuyu açmışsındır hocam yoksa halin harap.
-
Piratebay bunu yazdı
Ben destur çekerek okudum, umarım sende desturla konuyu açmışsındır hocam yoksa halin harap.
::::::DDDDDDDDDDDDDDDD destur Bismillah :DDDDDDDD
yok yaw ŞEY'himiz öyle çarpacak biri değildir inşallah :DDD
-
Hani bu special one, crying one diyolar ya morinyoya, buda onun gibi iste..kutsal olan, kutsal kişi gibi gibi. Bir nevi pergamber diyecem ayıp olacak diğer peygamberlere :D
-
-
holyone tanrı değil mi?
-
Ne tanrısı oda bizim gibi bir kul. Yemek yemese acıkır aynen bizim gibi. Allah'ın 99 isminden hiç birinde holyone yazılı değil. Holyone buranın kurucusu sadece bu konuda saygı duyarız. Başımızın tacı olur ama tanrı demek yakışmaz.
-
holyone yüzyüze tanımayan onu anlayamaz.. onun mucizelerini görmeyen anlayamaz...
-
3.holyone mıydı Bubi hatırlayanlar
-
TheErne bunu yazdı
Ne tanrısı oda bizim gibi bir kul. Yemek yemese acıkır aynen bizim gibi. Allah'ın 99 isminden hiç birinde holyone yazılı değil. Holyone buranın kurucusu sadece bu konuda saygı duyarız. Başımızın tacı olur ama tanrı demek yakışmaz.
zaten biz demiyoz hocam "gemini" öyle diyo.
-
TheErne bunu yazdı
en azından görebiliyoruz