Holyone Image Searcher Ve Holyone Name Generator(Sorun)
-
HolyOne Image Searcher ve HolyOne Name Generator; ikisinide gorunce baya bi sevindirik oldum ama indirip ikiside uygulama hatası verince kötü oldum.programlara bakarsanız iyi olur..
-
.net framework yukle.
-
he dai aynısı bendede oluyor.
-
download linklerinin orda .net framework 2.0 in download linkini koydum. buradan indirip kurarsanız sorun yaşamamanız lazım.
şimdi .net 2.0 bende zaten yuklu diyenler olabilir.
sorun şu ki .net frameworkun sizde 2.0123456 versiyonu varsa bu 2.0123457 versiyonu gibi bi versiyon istiyor olabilir (version nolari salladim tabi)
yani o 2.0 in yanindaki nokta virgul malesef etkiliyor bu programların calismasini... siz benim verdiim urlden yukleyin yada onun daha yeni bi sürümünü yüklein bi ole denein -
Çalışır çalışır.. Onları test edecem die az framework yüklemedim..
En güzelide, image searchin adult mode on özelliğidir :) -
Ben en son frameworku yükledim orada verilen linki yinede hata verdi bende??
-
-
ayni sorun name generator yukleyince bende de oldu versiyon 2.0.50727 istio linkteki url 2.0 indirio gerekli link burda http://www.toggle.com/6171/Microsoft_.NET_Framework_2.0.50727.htm
-
yardımlarınız icin sagolun
-
ben bir türlü beceremedim microsoft.com'dan her ikisini indirdim birini kurdum olmadı digerinide kurdum yine olmadı??
-
bu microsoft uygulaması olduğu için virgülden sonraki bir milyonuncu basamağa kadar tutması lazım :))))))))))))))))))))))
Toplam Hit: 4327 Toplam Mesaj: 11